Popo hırsızlığı değil Instagram numarası

Eda Taşpınar sosyal medya hesabında tüm yaz boyu süren Mikonos tatilinden sahte olduğu anlaşılan bir fotoğraf paylaşmış. Gelen tepkiler üzerine daha sonra fotoğrafa ‘temsili’ notunu eklemek zorunda kalmış. Eda akşam denize giren 4 kişinin siyah beyaz görüntüsünü kendi fotoğrafıymış gibi “Gece denize girmeden yaz bitmez” notuyla Instagram’a yerleştirmiş. Kendisiyle birlikte olan arkadaşlarını da fotoğrafta etiketlemiş. Ancak kül yutmaz takipçileri sosyetik ikoncanın foyasını hemen ortaya çıkarmış.

Popo hırsızlığı değil Instagram numarası

Fotoğrafın renkli orijinalinin daha önce paylaşıldığını kanıtlamış. 500 binin üzerinde takipçisi olan Eda’yı sadece uyanık davranmaya çalışmakla değil bir de ‘popo hırsızlığı’ ile suçluyorlar. Bence Eda’nın suçu yok.

Popo hırsızlığı yapmaya yeltenseydi kendisininkine benzeyen bir poponun değil devasa kalçalarıyla ünlü Kim Kardashian’ınkini kullanırdı. Eda’nın düzgün vücudu ve uzun bacaklarına, Kim’in poposu eklenince ortaya çıkan görüntü inanılmaz olurdu. Onun için Eda’nın yaptığına popo hırsızlığı değil Instagram numarası denir!

Haberin Devamı

Rüzgar bir düzine yıl geç esmiş

Hakan Akkaya New York Moda Haftası’nda yeni koleksiyonunu tanıtmış. Başarılı modacının modern tasarımlarını Selda Bağcan’ın ‘Katip Arzuhalim’ şarkısı eşliğinde Çağla Şikel ve Özge Ulusoy podyumda sergilemiş. Paris Hilton’un kardeşi Barron Hilton da defilenin ünlü erkek mankeniymiş.

Hakan, eşitlik temasını ilham alarak ‘Hepimiz Biriz ve Aynıyız’ adıyla hazırladığı 2018 İlkbahar-Yaz-Kadın-Erkek koleksiyonunda siyah ve beyaz renkler üzerine yoğunlaşmış.

Tamamen Türk kumaşlarının kullanıldığı koleksiyonu büyük başarıyla taşıyan Çağla ve Özge’ye izleyicilerden övgüler yağmış. Magazincilerimiz de bu fırsatı kaçırmamış. “New York Moda Haftası’nda Podyumda Çağla Şikel&Özge Ulusoy rüzgarı esti” diye başlıklar atmış. İyi güzel de Çağla 38, Özge 35 yaşına geldi.

İkisi de formlarının zirvesinde güzelliklerinin doruğunda olabilir.

Şarap yıllandıkça kadınlar olgunlaştıkça değer kazanır tezini doğrulayabilir.

Ama mankenler dünyasında ne kadar gençsen o kadar gözde ve popülersin.

Haberin Devamı

Moda sektöründe 36 yaşına gelmiş Adriana Lima Yenge gibi kaç tane manken kaldı?

Çağla ve Özge’nin rüzgarı esmesine esmiş de bir düzine yıl geç esmiş!

Üzme tatlı canını

Demet Akalın kızı Hira ile birlikte çekilmiş makyajsız bir fotoğrafını Instagram’da paylamış. Bir takipçisinden “Artık makyajsız çıkma sen. Çok çirkinsin” diye kırıcı bir yorum gelmiş.

Ünlü popçu hemen cevabını vermiş. “Allah herkeze çirkin şansı versin, amin” demiş.

Bu sefer de ‘herkez’ değil ‘herkes olacak diye düzeltmişler.

Demet boşuna uğraşmış.

Sosyal medyada HERKESE cevap yetiştiremezsin.

Tatlı canını üzdüğüne değmez.

Gülüp geçeceksin!

DİĞER YENİ YAZILAR