CMYLMZ DİYE BAŞLADI CMEMEYLMZ OLDU

Cem Yılmaz bir zamanlar medyanın göz bebeğiydi. Basında hakkında en ufak olumsuz bir laf çıkmazdı. O da karşılığında magazincilere güzel jest yapardı. Onlar için ücret almadan yılda bir sahneye çıkardı. Sonra nazar değdi. Külahlar değişti.

Ünlü komedyenin muhabirlerle olan uyumu giderek bir sinir harbine dönüştü. Son olarak Cem’in Bodrum’da denize girerken teknesinde çekilmiş fotoğraflarını yayınlamışlar. Sinan Akçıl gibi nefesini tutup içeri çektiğinde saklayamayacağı kadar kocaman göbeğine dikkat çekmişler. “Yatına ABD bayrağı astı vergisini ödemedi vay uyanık vay” diye başlık atmışlar. 44 yaşındaki stand up ustasının göğüs uçlarını da espri olsun diye bantlamışlar. Cem memeleri bantlı fotoğrafını görünce ne yaptı bilemiyoruz ancak hakkında yazılanlara ateş püskürmüş. Vergi konusuyla ilgili bir açıklama yaparak kendini savunmuş.

İftiraya uğradığını vurgulamış. Hey gidi Cem Yılmaz hey. Yıllarca sahnede esprileriyle binlerce hayranını güldürdü.

Filmleriyle milyonlarca sinema izleyicisini eğlendirdi. Ününe ün kattı, rahata erişti, kiloları aldı. Çeşit çeşit reklamlarda oynadı cebi doldu. CMYLMZ diye başladı CMEMEYLMZ oldu!

Haberin Devamı

CMYLMZ DİYE BAŞLADI CMEMEYLMZ OLDU

Ah evladım vah evladım

Tarkan’ın Açıkhava konserini izleyenler arasında annesi de varmış. Arasının iyi olmadığı iddia edilen gelini Pınar ile yan yana oturuyorlarmış. Megastar bir ara kendisini en ön sırada izleyen annesi Neşe Tevetoğlu’na seslenmiş. “Anneciğim canım annem. Beni buruk izliyorsun. Sahnede ter döktükçe, ‘Ah evladım’ diyorsun içinden değil mi? İçin rahat olsun o heyecan içimdeki enerji patlamasından” demiş. Tarkan elbette annesini herkesten iyi tanır. Ama bence kadıncağız oğlunun terlemesinden dolayı üzülmemiştir. Sonuçta döktüğü her ter damlasının karşılığında iyi para kazanıyor. Ayrıca terlemek iyidir, bedenden toksinleri atan sağlık belirtisidir. Neşe Hanım’ın buruk hali belki de geliniyle olan sorunundan kaynaklanıyordu. Sahnedeki oğluna “Ah evladım beni eşinle yan yana oturtmak zorunda mıydın?” diye hayıflanarak bakıyordu. Birinin enerji patlaması diğerinin sinir patlaması olamaz mı? Bilemeyiz. ‘Ah Mary vah Mary’ diye bir film vardı. Bu da ‘Ah evladım vah evladım!

Haberin Devamı

‘Ay çok utanıyorum’ havaları

Burcu Esmersoy yeni aşkıyla birlikte bir AVM’de dolaşırken görüntülenmiş. Ünlü nöbeti tutan muhabirlerin flaşları patlayınca utangaç tavırlar sergilemiş. Güzel sunucu elini yüzüne kapatıp muzipçe gülümseyerek poz vermiş. Yakında 41 yaşına girecek olan Burcu’nun bugüne dek başından bir evlilik geçti. 3 yıl evli kaldığı İtalyan eşinden boşandıktan sonra çeşitli flörtleri oldu. Şimdi de kendisinden 2,5 yaş küçük başka bir sevgili bulmuş. Olayı ilginç kılmak istemiş. ‘Küçül de cebime gir’ misali.

‘Ay çok utanıyorum’ havalarına girmiş!

CMYLMZ DİYE BAŞLADI CMEMEYLMZ OLDU

DİĞER YENİ YAZILAR