Dolunayda hırr diye gezen megastar

Dolunay ünlü dinlemiyor. Megastar bile 28 günde bir ‘hırrr’layarak dolaşıyor!

Tarkan’ın Harbiye Açıkhava konserlerine gösterilen ilgi bitmek bilmiyor. Ne zaman bir tarih açıklansa biletler anında kapışılıyor. Yoğun istek üzerine hemen 7 konserlik bir anlaşma daha yapılıyor.

Müzikseverler ünlü sanatçıya bir türlü doyamıyor. Durum böyle olunca megastarın Açıkhava konserleri durmadan tekrarlanıyor. Ülkemizde tek bir organizasyonun bile kusursuz gerçekleşmesi büyük mucizedir.

Bu kez de şanssızlık Tarkan’a denk gelmiş. Geçen akşamki Açıkhava konserinde önce ses ve ışık sistemleri çalışmamış. Sonra görsel efektler yerine bilgisayarın arka plan görüntüsü sahneye yansımış.

Tarkan günlerdir prova yaptıklarını aksiliklerin dolunay yüzünden olabileceğini söylemiş. Kendisinin de dolunaydan etkilendiğini birkaç gündür’ hırrr’ diye gezdiğini itiraf etmiş. Demek ki neymiş?

Dolunay ünlü, popüler, varlıklı, yetenekli dinlemiyor. Koskoca megastar bile 28 günde bir ‘hırrr’layarak dolaşıyor!

Kurt tilkinin maskarası olursa!

Haberin Devamı

17 yaşındaki Aleyna Tilki, son olarak da ünlü tiyatrocu Behzat Uygur’un kendisini ti’ye alan fotoşoplu paylaşımına tepki vermiş. “Behzat Uygur kim? İsmini daha önce duydum ama ne iş yaptığını bilmiyorum. Ünlü biri mi?” deyivermiş. Sert eleştiriler gelince “Yaşım gereği eskileri bilmememi hoş görün. Aydınlatın biraz. Hürmetler” demiş. Aleyna’nın “hürmetler” demesi olgunlaşmaya başladığını gösteriyor. Behzat’ı tanımaması normal. 54 yaşındaki sanatçı, televizyon klasiği Şahane Pazar’ı kardeşi Süheyl ile sunmaya başladığında genç popçu dünyaya bile gelmemişti. Aleyna’nın gencecik hayatında tiyatroya bir kez olsun adım attığını da sanmam.

Batsın bu dünya

Özge Ulusoy ünlü ve aranan bir manken. mesleğinde çok başarılı. 1.80 boyunda ve ideal kiloda. Her zaman formda. Özge’nin bir süre önce ayrıldığı uzatmalı sevgilisi Hacı Sabancı ise henüz 30 yaşında.

Türkiye’nin en köklü ve zengin ailelerinden Sabancı’ların veliahtlarından. Hacı Bey Özge’den ayrıldıktan sonra mide küçültme ameliyatıyla zayıfladı. Tığ gibi delikanlı olma yolunda en önemli adımı attı. 3,5 ay içinde 40 kilo vererek 85 kiloya indi. Beden ölçüsü değişince gardırobunu yenilemek zorunda kaldı. İyi, güzel, hoş da Hacı bütün bunları Özge ile birlikteyken neden yapmadı? Kızcağızın günahı neydi? İlişkileri bitti. Hacı’nın fazlalığı gitti. Özge’nin şansına bakın. Orhan Baba’nın şarkısı gibi. Batsın bu dünya!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR