Özge ne yapsın?

Özge Ulusoy kariyerinin zirvesinde ve olgunluk döneminde. İşinde son derece başarılı. Podyumların en popüler ve üretken mankenlerinden. Her defile ve tanıtım için aranan isimlerin başında geliyor. Aynı zamanda televizyonda sunuculuk yapıyor, yarışmalara katılıyor. Survivor’da ıssız bir adada ve zor şartlar altında iyi mücadele vermişti.

‘Yok Böyle Dans’ı pistteki yeteneklerini gösterip birinci olarak bitirmişti. Özge başından geçen ve 2 gün içinde başlayıp biten fırtınalı bir evlilikten sonra özel hayatına dikkat etti ve her konuda kendisini çok geliştirdi.

Uzunca bir süre Sabancı ailesinin veliahtlarından Hacı Sabancı ile flört etti. Bu arada çalışmayı ihmal etmedi ve iki ayağının üstünde durmasını bildi. 35 yaşındaki ünlü manken her fırsatta hiçbir yerinde estetik olmadığını iddia ediyordu. Ancak bizim uyanık magazincilerin gözünden biliyorsunuz hiçbir şey kaçmaz.

Özge’nin eski bir fotoğrafından yola çıkarak dudak, diş ve çenesindeki farklılığa dikkat çekmişler. ‘’Hani estetik yoktu?’’ demişler. Şimdi doğruya doğru, eğriye eğri. Bu konuda Özge’nin kabahati yok.

Haberin Devamı

Eski fotoğrafını gördüğünde kendini tanımamıştır. ‘’Bu ben olamam’’ demiştir. Olay bu kadar net ve basittir. Özge ne yapsın?

Altın günü bitti kendini izleme günü geldi

17 yaşında şöhrete kavuşan şarkıcı Aleyna Tilki erken havaya girmiş. “Şöhret hayatımda hiçbir şeyi değiştirmedi. Zaten okulun en ünlü kızıydım. Büyüdüm ülkenin en ünlüsü oldum. Tek derdim dünya starı olmak’’ demiş. Kendi kendine yarıştığını sözlerine ilave etmiş.

Aleyna’nın kendine olan özgüveni aslında olumlu. Ancak genç popçu bunun sınırlarını zorlamaya başlamış. ‘’Kendimi çok beğeniyorum. Bazen kendimi izleme günleri yapıyorum’’ şeklinde bir açıklama yapmış. Herhalde aynanın karşısına geçip ‘senden güzeli yok’ diye kendi kendine bütün gün konuşuyor. Sonunda söylediklerine kendisi de inanıyor. Altın günleri vardır. Kadınlar haftada veya ayda bir aralarında birinin evinde toplanırlar. Börekler, çörekler, pastalar eşliğinde evin sahibi hanıma altın verirler. Sonra da sıranın kendilerine gelmesini beklerler. Altın artık ateş pahası. Kendini izleme ise bedava. Kimseye de ihtiyacın yok. Evde ayna olsun yeter.

Haberin Devamı

Aleyna sayesinde bunu da öğrenmiş olduk. Altın günleri bitti kendini izleme günleri geldi!

Kerimcan’dan DJ olursa kozmetikçi de olur

Sosyal medya fenomenlerinden Kerimcan Durmaz hiçbir deneyimi ve müzik geçmişi olmamasına rağmen popülaritesi sayesinde DJ’lik yapıyor. Çıktığı mekanları da tıka basa dolduruyor.

Herkes onu merak edip görmeye geliyor. Çaldığı müziği dinlemeye değil. Kerimcan şimdi de sahnesinin önünde bir stand açmış. Ruj ve dudak kremleri satmaya başlamış. Ürünler kapışılmış. Çok normal.

Süslü Kerimcan’dan DJ olursa kozmetikçi haydi haydi olur!

DİĞER YENİ YAZILAR