Sabreden Derviş her zaman muradına eremez

Popçu Deniz Seki ile iş adamı Faruk Salman ikilisi yollarını ayırmış. 25 yıl öncesine dayanan bir aşk hikayesi paylaşan çift mutlu sonu getirememiş. Yıllar sonra kavuşup nişanlandıktan sonra ünlü şarkıcı tutuklandığı için ayrılmak zorunda kalmışlardı. Faruk Bey firari olduğu süreçte bile aşkına sahip çıkmıştı. 2014 yılında cezaevine giren nişanlısını düzenli olarak her hafta ziyaret etmişti. Ya sabır çekip, 2,5 yıl boyunca ona bir an önce kavuşmayı beklemişti. Ancak olaylar umdukları gibi gelişmedi. Deniz’in Salman ailesi tarafından istenmediği söylendi. Haziran ayında tahliye olmadan iki hafta önce ünlü çiftin ayrıldığı iddia edildi. Bu belirsizlik süreci içinde sırra kadem basan Faruk Bey birdenbire ortaya çıktı ve “Deniz’i bir daha bırakmam” şeklinde bir açıklama yaptı. Elinde beyaz güvercin, etrafında basın ordusu eşliğinde cezaevinden çıktığı gün Deniz’i kapıda karşıladı. 47 yaşındaki sanatçı özgürlüğün verdiği sevinçle “Evlenmemiz için her şey hazır ama tarih sürpriz olsun” dedi. 2,5 yıl hasret çektikten sonra ilişkilerinin 2,5 ayda biteceğini tahmin edemedi. 25 yıl önce başladılar. 2,5 yıl ayrı kaldılar. 2,5 ay sonra noktaladılar. İki ve beş sayılarının bu kadar anlam taşıdığı bir başka aşk dünyada olmamıştır. Demek ki neymiş? Sabreden derviş her zaman muradına eremezmiş!

Haberin Devamı

Hu Ivanka Edirneli Pelin Abla sesleniyor

Edirne’nin tek kadın otobüs sürücüsü ‘Pelin Abla’ lakaplı Pelin Aslantaş’ın ilginç öyküsü geçen yıl Birleşmiş Milletler Kadın Birimi internet sitesinde yayınlanmış.

Pelin Abla şoförlük mesleğine nasıl merak sardığını, nasıl başladığını, çalışırken ev işlerine nasıl yetiştiğini anlatmış. ABD Başkanı Trump’ın sosyal medyada 4,5 milyon takipçisi bulunan güzelliğiyle ünlü büyük kızı Ivanka’nın dikkatini çekmeyi başarmış. Ivanka, Pelin Abla’nın kadınlara ders niteliğindeki hikayesini Twitter hesabından paylaşmış. Bunun üzerine bir polis memuruyla evli ve 20 yaşında oğlu, mütevazi bir hayatı olan Pelin Abla’ya övgüler, tebrikler yağmaya başlamış. Pelin Abla Ivanka’nın sayfasında haberinin paylaşılmasından çok duygulandığını söylüyor. Donald Trump’ın ilk eşi Ivana ile olan evliliğinden dünyaya gelen 35 yaşındaki 3 çocuk sahibi başarılı iş kadınıyla tanışmak istediğini söylüyor ve onu Edirne’ye davet ediyor. “Özellikle gelip benim aracımla seyahat etmesini istiyorum” diyor. Pelin Abla bir kadının kendi ayakları üzerinde durabilmesinin önemli olduğunu hatırlatıyor. Maddi özgürlüğün değerini vurguluyor. “İşin küçüğü büyüğü yok” diyor. İşini iyi yapanın sonunda başarıya ulaşacağını iddia ediyor. Ne kadar doğru ve yerinde mesajlar. Daha ne yapsın? Hu Ivanka duydun mu? Edirneli Pelin Abla sesleniyor! “Gel otobüsümle gezdireyim” diyor.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR