Süper kaynanaya bak manken kızını al

Serdar Ortaç eşi seksi eşi Chloe’nin ailesiyle Bodrum’da tatil yaparken görüntülendi...

S erdar Ortaç kendisinden 22 yaş genç ve 20 santim uzun İrlandalı manken Chloe Loughnan ile hayatını birleştirerek kariyerine yeni bir soluk getirdi. Etrafını saran yabancı modellerle çıktığı gece gezmelerinden gına gelmişti.

Serdar magazinsel açıdan haber değeri taşımaya devam edebilmek için uyanık davrandı.

Chloe’nin gençliğinden, güzelliğinden ve evliliklerinden bol miktarda yararlandı.

Eşinin kendisini dansçılarından kıskandığını, ABD’ye yerleşmek istediğini, baba olma zamanının geldiğini ve Chloe’yi ikna etmeye çalıştığını, eşinin dekoltesine karışmadığını, başkaları bakarsa gurur duyacağını filan söyleyerek manşet oldu.

Hatta evlendikten sonra Serdar Ortaç olarak tek başına hiç gündeme gelmedi.

Son olarak Chloe’nin ailesiyle Bodrum’da tatil yaparken görüntülenmişler.

Serdar spor ayakkabılarıyla denize girerken bir lahmacunu 50 TL’ye satan otelin iskelesinde güneşlenen Chloe’ye ‘I love you Coco’ diye bağırmış. Bu mutlu aile tablosuyla kıskananları çatlatmış. Ünlü popçunun 44 yaşındaki kayınpederi, 41 yaşındaki kayınvalidesi, 7 yaşındaki baldızı ve 3 yaşındaki kayınbiraderi de ordaymış.

Haberin Devamı

En çok da Chloe’nin annesi Lucy düzgün fiziğiyle plajda herkesin dikkat çekmiş. Derhal isim takma meraklısı olduğumuzdan kendisine ‘Süper Kaynana’ demişler. Demek ki neymiş? Yazları Bodrum’da masmavi denize dal. Süper kaynanaya bak manken kızını al!

Çekilin yoldan geliyor Musti

Kurban Bayram’ı tatilinin uzatılması en çok turizm sektörüne yaradı.

Sadece ülkemizde değil komşumuz Yunanistan’daki tesislerde de bayram var.

Rekor sayıda müşteri bekleniyor.

Türklerin en çok rağbet ettiği Yunan adalarının başında Mikonos geliyor.

Çılgın eğlence hayatıyla dünyaca ünlü Mikonos’ta bizim turistlerin memleket hasreti çekmemeleri için ünlü popçumuz Mustafa Sandal konser verecekmiş.

Daha doğrusu Yunanlıların popüler şarkıcısı AntonisRemos ve 55 yaşındaki ünlü Lübnan’lı sanatçı Ragheb Alama ile birlikte Musti de sahne alacakmış.

Haberin Devamı

Mustafa Sandal eşi Emina ile birlikte adaya teknesiyle gideceğini söylemiş. Çocukları dadılarıyla Bodrum’da kalacakmış.

Mustigeçtiğimiz günlerde teknesiyle Bodrum koylarında kayalara çarpmıştı.

Geçirdiği kaza ‘Ölümden döndüler, karaya botla çıktılar, Emina’nın ödü koptu’diye abartılmıştı.

Bodrum Mikonos arası az yol değil. Ama Mustafa Sandal’ın gözü pek. Koylarda arada bir sorun yaşasa da açık denizlerden hiç korkusu yok. Ne de olsa Kaptan-ı Derya Barbaros Hayrettin Paşa’nın torunlarından. Mikonos’a da insanın kendi teknesiyle gitmesinin havası da bambaşka.

Onun için Bayram sırasında o civarlarda seyir eden tekneciler dikkat.

Çekilin yoldan geliyor Musti kaptan!

My name is Göğüş not Bond

Alman oyuncu Wilma Elles 2010 yılında ‘Öyle Bir Geçer Zaman Ki’ dizisinde oynamaya geldiği Türkiye’den tıpkı meslektaşı Meryem Uzerli gibi ayrılamadı. 4 yıl sonra Kerem Göğüş adında işadamı bir Türk ile evlendi. 2015 yılında ikizlerini dünyaya getirdi. Ancak Meryem’in aksine Wilma’nın evlilik konusunda şansı yaver gitti.

Haberin Devamı

Türk eşi ve çocuklarıyla mutlu bir hayat yaşamaya devam etti. Wilma ailesinin ilk tanıştıklarında eşine şüpheyle baktıklarını söylemiş. Onun ajan olduğunu düşündüklerini itiraf etmiş. Olmaz! Ortada kulakla duyulan bir delil var.

Soyadı ajan olmaya uygun değil. Düşünsenize! My name is Bond. James Bond nerde? My name is Göğüş. Kerem Göğüş nerde? Nasıl söylersin nasıl telaffuz edersin sonra da nasıl ajanlık yaparsın?

Mümkün değil. Onun için Kerem Bey her işi yapabilir. Ajanlık yapamaz. ‘My name is Göğüş not Bond!’ diyen ajan olmaz!

DİĞER YENİ YAZILAR