Esra, Seda ve Zühal’e ekranda yeni iş aranıyor

Evlilik programları yeni sezonda olmayacakmış. Televizyon kanallarına pabuç pahalıya gelmiş. RTÜK’ün uzun süredir yakın takibinde olan programlara verilen para cezaları canlarına tak etmiş. Sonunda kendileri bu tarz programları yayınlamayacaklarını açıklamışlar. Görüntülerin çirkin durduğunu belirtmişler. Bugüne kadar akılları neredeydi? Geçtiğimiz yıllarda görüntüler çok mu güzeldi? Gittikçe mi kötüleşti? Orası bilinmiyor.

Bilinen bir şey varsa o da evlilik programları sunucularının ekranda yeni format arayışına girdikleri. Ayrıca bulunan formatın tutması, izlenme oranlarının yüksek olması gerekiyor. Aksi halde alıştıkları astronomik ücretten fedakarlık yapmak zorunda kalacaklar. Esra Erol’un işi zor. Flash TV’de üne kavuştuğu Desti İzdivaç’tan beri evlilik programlarının kraliçesi haline geldi. Aynı temada bir proje ile izleyicinin karşısına çıkması şart. ‘Esra Erol ile Görücüye Gidelim’ adında kavgasız, gürültüsüz ve ılımlı bir nikah öncesi program onun için biçilmiş kaftan olabilir.

Haberin Devamı

Seda Sayan’ın işi kolay. Zaten şarkıcılık yapıyor. Televizyonda ‘Sabahların Sultanı’ olarak başlamıştı. Programında muhtaç olanlara yardım elini uzatmıştı. Bir aralar sırf bu yüzden ülkenin en güvenilir kişileri listesinin başındaydı. Şarkılarını söyler aynı tür bir eğlence programıyla yoluna devam eder.

Zühal Topal’ın işi hem zor, hem kolay. Evlilik programlarını sunmaya başlamadan önce dizilerde oyunculuk yapıyordu. ‘Hayata Dair’ adında bir talk şov v e ‘Cümbür Cemaat’ diye bir yarışma da sundu ama umduğu başarıyı bulamadı. Tekrar oyunculuğa dönebilir. Bu kendisi için en kolayı olabilir. Ancak televizyondaki sürekli kazancını mumla arayabilir. Ona da Müge Anlı tarzı bir program yakışabilir.

Bakalım ne yapacaklar? Duyduk duymadık demeyin. Esra, Seda ve Zühal’e ekranda yeni iş aranıyor!

SORUN BİKİNİDE DEĞİL

Demet Şener Instagram hesabından evinde havuz başında çekilmiş bikinili bir fotoğrafını paylaşmış. Gerçi yanındaki minik beyaz köpeği ve bir koluyla da göbek kısmını kapatmış. Ama ‘’Hiç hoş değil. Deniz değil, havuz değil, çırılçıplak bir anneye poz olmadı’’, ‘’İki çocuklu bir anneye bu cüretkar poz olmadı’’ yorumlarından kurtulamamış.

Haberin Devamı

Demet çileden çıkmış. Gelen eleştirileri ‘’Anneler bikini giyemez mi?’’ diye yanıtlamış. ‘’Bikini giyince kötü kadın mı olunuyor?’’ diye cevap yazmış.

Anneler elbette bikini giyer. Ayrıca Demet’in pozu da kendisi gibi kaliteli ve zarif. Ancak zamanlaması düşündürücü.

40 yaşındaki eski manken 11 yıllık eşiyle olaylı bir boşanma süreci yaşıyor. Son röportajında ihanete uğradığını öğrendiğinde yerlerde sürünerek ağladığını söylüyor. Akabinde bu fotoğrafı paylaşıyor.

Sorun bikinide değil. Demet’in aldatıldığını bir türlü kabullenememesinde!

DİĞER YENİ YAZILAR