Fotoşopu Babla sayesinde keşfettiler

Bülent Ersoy nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla yıllar önce Paris’in ünlü müzikholü Olympia’da sahne almıştı. Konser televizyondan yayınlanmıştı. Babla ekranda ince gözükebilmek için kameralarda sihirli lensler kullandırtmıştı. Kendisine eşlik eden orkestra elemanları ve çalgıları da incecik, upuzun çıkmıştı. Daha sonra da bu tür lensler kullanıldı.

Ancak hiçbir seferinde Babla’nınki kadar fevkaladenin fevkinde abartılı durmadı. Şimdi ise fotoğraflarda fotoşop yöntemiyle gençleşmek, güzelleşmek, incelmek modası var. Mustafa Ceceli’nin yeni eşi Selin İmer de bu modaya uymuş. Çeşme tatilinde kilolarıyla dikkat çeken ve hamile olduğu iddia edilen Selin Hanım fotoşop yöntemiyle bir hafta içinde incecik olmuş.

bacakları incelmiş, baseni daralmış, göbeği erimiş. İri yarı Selin gitmiş bir deri bir kemik Selin gelmiş. İddia ediyorum!

Diva Olympia konserinde o sihirli mercekleri kullanmasa fotoşopu bulamazlardı. “Bu devasa kadın podyumdaki mankenlere benzeyebiliyorsa görüntüde her şey olur” dediler. Babla’dan aldıkları ilhamla gece, gündüz çalıştılar sonunda başardılar.

Haberin Devamı

Onun için yüzünü daraltan Sibel Can’lar, 20 yaş gençleşen Hülya Avşar’lar, 10 kilo birden veren Selin İmer’ler ve onlar gibi fotoşop teknolojisini kullananlar. Yatsınlar kalksınlar Babla’ya dua etsinler. Fotoşopu Babla’mız sayesinde keşfettiler!

Biraz kapan dansa devam

Dansöz Asena 7 Ağustos’ta Almanya’da bir iş adamı ile dünya evine girdikten sonra mesleğini bırakır diye düşünenler yanıldı.

Ünlü dansöz nikah sonrası çok sevdiği işine devam ediyormuş. Geçenlerde önce Kayseri’de sonra İstanbul’da sahneye çıkmış.

Ancak dansöz kıyafeti eskisine göre çok daha kapalıymış. 40 yaşındaki Asena kariyerini 25 yıldır başarıyla sürdürüyor.

Acımasız bir sektörde canını dişine takıp mücadele veriyor. Nerde ne yapacağını nasıl davranacağını çok iyi biliyor. Her zaman planlı ve programlı hareket ediyor. Evlendikten sonra da kendisine yeni bir çizgi belirlemiş. ‘Biraz kapan dansa devam’ demiş. Çok da iyi etmiş. Kambersiz düğün Asena’sız oryantal olmaz!

Haberin Devamı

Kendi gitti tektaşı kaldı

Murat Dalkılıç boşanma kararı aldığı eşi Merve Boluğur’a düğünde taktığı 150 bin TL değerindeki tektaşı geri almak istememiş.

“Yürütememiş olsak da beraberliğimizin en büyük hatırası. O yüzüğü sonsuza kadar lütfen sakla” demiş. 2 yıl önce evlenen çiftin boşanma kararını geçen ay Bodrum’da çıktıkları tekne tatilinde aldıkları iddia ediliyor. Merve’nin tatilin son gününde Murat’a “Olmuyor ayrılalım” dediği ve İstanbul’a döndüklerinde evden ayrıldığı söyleniyor. Bu devirde böyle düşünceli erkek bulmak zor. Şimdi Merve onun arkasından bakacak. “Hey gidi Murat hey” diyecek. “Kendi gitti tektaşı kaldı yadigar” diye düşünecek!

DİĞER YENİ YAZILAR