Tilki ya dünya starı ya da ev hanımı olacak?

17 yaşındaki popçu Aleyna Tilki üst üste rekorlar kırmaya devam ediyor.

Sen Olsan Bari adlı Aleyna Tilki şarkısı internette 62 milyon kez tıklanıyor.

Canım Türkiyem nüfusunun nerdeyse tamamı tarafından izleniyor. Dünya YouTube sıralamasında ilk beş arasına girmeyi başarıyor. Çektiği klip için Britney Spears taklidi deniliyor.

Aleyna bu iddialara “Britney ile sadece kalitemiz benziyor” diye cevap veriyor. Genç şarkıcı başarısını menajerinin hediye ettiği çamurlukları pembe elektrikli bir scooter ile dolaşarak kutluyor.

Bu vesileyle müzik sektörünün Barbi’si olduğunu göstermiş oluyor. Aleyna medyatik olmayı ve ilgi çekmesini biliyor. Sadece yaptığı parçalarla değil ilginç açıklamalarıyla da dikkat çekiyor.

Örneğin reenkarnasyona inandığını ve dünyaya çok kez geldiğini söylüyor. “Eurovision’a Selda Bağcan gitsin. Bağcan ile düet yaparım” diye ortaya bir laf atıyor. Demet Akalın ile başladığı polemiği Selda Bağcan ile sürdürüyor.

Yetmişine merdiven dayamış efsane sanatçı küçük tilkinin tuzağına düşüyor. Bir takipçisinden gelen “Selda Bağcan’ın öyle bir şeye ihtiyacı mı var?” mesajını Twitter hesabından retweetliyor.

Haberin Devamı

Aleyna için lolita benzetmesi yapıyor. Yaşı küçük olduğu için gece kulüplerinde sahne alması yasaklanan şarkıcı ‘’10 yıl sonra Los Angeles’da konser vermezsem ev hanımı olurum’’ diyerek özgüvenini gösteriyor ve son derece iddialı konuşuyor. Artık bekleyip göreceğiz.

2027 yılına geldiğimizde Tilki ya dünya starı olacak ya da ev hanımlığı yapacak!

Önemli olan tekne değil...

14 yıllık evli sunucu Murat Başoğlu Bodrum’da kendisine ait bir teknede adını bilmediği ve tanımadığını iddia ettiği bir kadınla öpüşürken yakayı ele vermişti.
Daha sonra yaptığı hatadan büyük pişmanlık duyduğunu söylemişti. Anlayışlı eşi de yaşadığı deneyimi sevgiyle kucakladığını söyleyip kendisini affetmişti. Murat şimdi olayın gerçekleştiği teknesinin üzerini kapattırmış. Bunu da haber yapmışlar. “Murat Başoğlu’nun öpüşürken görüntülendiği tekne sezonu kapattı” diye bir başlık atmışlar.
Oysa önemli olan teknesinin değil. Murat’ın sezonu kapatmış olması.
Siz ondan haber verin!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR