Hacı golünü attı top Özge’de

Hacı ve Özge ayrılığında taraflardan ilk sevgili yapan Hacı oldu. Ama Özge’nin de bulması yakındır...

Sabancı imparatorluğunun veliahtlarından Hacı Sabancı, Özge Ulusoy ile olan 6 yıllık ilişkisine noktayı koyduktan sonra yoğun aşk trafiğiyle gündeme geliyor.

Önce komedyen Cem Yılmaz’ın eski eşi ve yeni ayrıldığı sevgilisi Özge’nin yakın arkadaşı oyuncu Ahu Yağtu ile isminden başka hiçbir şeyi gizli kalmayan popüler bir gece kulübünde son derece samimi bir şekilde dans etmesiyle dikkat çekti. Bu haber daha bayatlamadan kendisinde uzun süredir gözü olduğu iddia edilen İlkem Öztürk diye bir güzel ile yakınlaştığı iddia edildi.

Üstelik bu yakınlaşma Özge’nin birlikte kaldıkları otelde aynı odayı tutup nostalji yaşadığı ve Hacı’yı unutamamış havası yarattığı Yunanistan’ın eğlencesiyle ünlü adası Mikonos’ta cereyan etti.

İlkem’in yeni gelin adayı olduğu ve Özge’yle yıldızı bir türlü barışmayan Hacı’nın annesi Arzu Hanım’ın onu çok sevdiği ve sık görüştüğü bir isim olduğu söylendi.

Bütün bunlar doğal olarak ünlü manken Özge Ulusoy’u olumsuz etkiledi.

Haberin Devamı

Hatta büyük bir olasılıkla kelimenin tam anlamıyla deli etti.

Çünkü Özge ayrılık sonrası ne Hacı ile olan ilişkisi hakkında kötü bir laf etti ne de yeni bir sevgili edindi. Belki de daha önce olduğu gibi Hacı kendisine döner diye bekledi.

Ama her şeyin bir haddi ve zamanı vardır. Bunun da haddi doldu ve zamanı geldi. Yakında alırız haberini. “Ünlü manken yeni aşkını buldu” diye atarlar manşeti. Sabancı- Ulusoy maçında son durum şimdilik böyle.

Hacı golünü attı top Özge’de!

Cicişler dekolte takılıyor

Esra ve Ceyda Ersoy kardeşler namı diğer Cicişler bugüne kadar çeşitli vesilelerle isimlerini duyurmayı başardılar. Sansasyonel açıklamaları ve cüretkar pozlarıyla dikkatleri üzerlerine topladılar.
Örneğin kafalarına esti ünlülerin yarısının çöplükten çıkma olduğunu söylediler. Bir ara silikon taktırdılar.
Sonra çarşafa girip kapandılar. Bodrum’u fethettiler diye haberler uçurdular. Çekimlerine katıldıkları bir yarışma programında Kenya’da kriz çıkardılar. Yarışmacılardan birinin kafasına fener attılar.
Bir diğerine tuvaleti geldiği için hakaret ettiler. Kendilerine verilen çadırın değiştirilmesini istediler.
‘Trophy Türk’ adındaki program daha televizyonda yayınlanmadan yarışmadan diskalifiye edildiler. Cicişler şimdi de profesyonel müzik kariyerlerine başlıyormuş. DJ performanslarını bir kenara bırakmışlar.
‘Dekolte’ isimli yeni bir single çalışmasına imza atmışlar. Klipleriyle birlikte yayınlamaya başlamışlar. Sevin, sevmeyin, beğenin, beğenmeyin Cicişler akıllarına koyduklarını yapıyor.
Bugünlerde ‘Dekolte’ parçalarıyla popçu olarak takılıyor.
Yarın ne yapacaklarını ise kendileri bile henüz bilmiyor!
Sevemez kimse beni...
Sinan Akçıl kendini çok seven ünlülerimizden.
Hatta kendisinin en büyük hayranı kendisi denebilir.
Bebek yüzlü popçu ekrandaki bir magazin programına konuk olmuş. Programın sunucusunun Instagram paylaşımının altına kendine sevgi cümleleri yazmış.
Sahte hesaptan yapacağı bu yorumu yanlışlıkla kendi hesabından yapınca sosyal medyadakilerin diline düşmekten kurtulamamış. Ne var sanki bunda? Dalgaya gelip yorum yapmasını mı bekliyorlardı?
Halinden, tavrından, kendini öven sözlerinden belli olmuyor muydu? ‘’Justin Bieber’ı terk eden mankeni ben bıraktım’’ diyen o değil miydi? Bu da son şarkısı: ‘Sevemez Kimse Beni Benim Sevdiğim Kadar’

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR