Toronago Göksel mucizesi

Seksi şarkıcı Göksel’in lise yıllarından kalma eski bir fotoğrafı son günlerde çok konuşuldu...

Pop müziğin seksi ve cazibeli isimlerinden Göksel’in lise yıllarına ait bir fotoğrafı son günlerde çok konuşuldu. Güzel sanatçının gençlik halini görenler haklı olarak şaşkınlıktan nerdeyse küçük dillerini yuttu. Çünkü şarkıcı Göksel ile lisedeki Göksel arasında dağlar kadar fark olduğu ortaya çıktı.

Fotoğrafı görenler “Bizim tanıdığımız beğendiğimiz Göksel ile uzaktan yakından alakası yok” şeklinde yorumlar yaptı. Ünlü popçunun lise yıllığında çıkan tombul ve gözlüklü fotoğrafının altında “En belirgin özelliği Toronaga stili saçlarıdır. Sıkıldığı zaman kendini yemeğe veren arkadaşımız, özel rejim programları uygular. Bu programda pastalar, börekler, makarnalar geniş yer tutar” notu dikkat çekti.

Yıllıktaki “Midesinin genişliği henüz bilim tarafından araştırılıp bulunamamıştır” ifadesi Göksel’in o zamanlar aşırı kilolu olduğunun deliliydi.

“Arkadaşımız 16 köşe Japon jetonu kullandığından sınıfta yapılan esprilere en son tepki veren kişidir” denilmesi de işin tuzu biberiydi. Göksel’in iki ay kadar önce tek başına bir kafede otururken görüntülendiği ve 45 yaşındaki şarkıcıyı makyajsız görenlerin tanımadığı iddia edilmişti. Ne estetik cerrahları, ne mide aldırma ameliyatları, ne botoks ne de dolgu uygulamaları, bundan böyle güzelleşmenin adresi: Toronoga Göksel mucizesi. Yakında kitapçılarda!

Haberin Devamı

“Dünya Güzellerimiz”den Babla yerinden ok gibi fırlamış!

Bülent Ersoy, kısaca Bülent Abla ya da namı diğer Babla hakkında bugüne kadar magazin basınında çok renkli haberler yapıldı.

Divanın rahat alışveriş yapabilmek için mağazalar kapattığı, kuaförlerde saatlerce bakım yaptırdığı, iştahının porsiyonlarla değil kilolarla ölçüldüğü yazıldı. “Dünya Güzellerim” adlı gezi ve eğlence programının çekimleri için Hindistan’a gittiğinde yanında 41 bavul götürüp 61 bavula döndüğü söylendi.

“Elimde sakallı fotoğrafları var” diyen şarkıcı Onur Akay’ı “Felaketlerden felaket beğen” diye tehdit ettiği iddia edildi.

Haberin Devamı

Ancak bunlardan hiçbiri Babla’mızın Afrodit lakaplı sanatçımız Banu Alkan’ın kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle üstüne yürümesi haberi kadar ilgi çekici değildi. Haberde “Bülent Ersoy, Banu Alkan’ın hakaret ettiğini duyunca çok sinirlendi. Ersoy bir anda yerinden ok gibi fırladı Alkan’ın yanına gitti. İkili birbirine girdi” deniliyor.

Tamamen mizansen ve reyting alabilmek için kurgu olan bu olayın aslında ilginç bir yanı yok. Ama Babla’nın yerinden ok gibi fırlaması işin boyutunu değiştiriyor.

Bambaşka bir hava veriyor. Babla’nın bugüne kadar oturduğu yerden ok gibi fırladığı görülmemiştir.

Heybetli cüssesi ve muhteşem endamı buna müsaade etmemiştir. Babla herkesin bildiği gibi son derece ağır ve oturaklı kadındır. Demek ki fevkaladenin fevkinde bir durumla karşılaşmış.

Dünya Güzellerim’izden Babla yerinden ok gibi fırlamış!

Son model otomobilden silikona

Asena Atalay, futbolcu eşi Caner Erkin’den boşandıktan sonra pek eskisi gibi gündeme gelmedi. Arada bir eski eşine açtığı davalarla konuşuldu. O kadar.

Haberin Devamı

Arkadaşlarıyla eğlenmesi ve o kulüp senin bu kulüp benim gezmesi tarih oldu. Eskiden Bodrum’da fırtına gibi eserdi. Bu yaz kabuğuna çekildi.

Asena daha fazla gözlerden uzak kalmaya dayanamamış. Yalıkavak’ta düzenlenen bir partiye katılmış.

Dans etmiş, hoplamış, zıplamış. Seksi bikinisiyle tüm bakışları üstüne toplamış. “Yeni silikonlarıyla tatil keyfini çıkartıyor” demişler.

Hey gidi günler hey.

Bir zamanlar son model egzotik spor otomobiliyle haber olurdu. Şimdi yeni taktırdığı silikonuyla!

DİĞER YENİ YAZILAR