Küçük Eros Metin’i hatırlayan mı kaldı?

Adriana Lima, Türk yazar ve kişisel gelişim uzmanı Metin Hara ile yaşadığı sürpriz aşkı noktalayıp ABD’deki günlük hayatına geri döndü. Victoria’s Secret markasının deneyimli ve demirbaş meleklerinden biri olan ünlü model İstanbul Atatürk Havalimanı’nda şapur şupur öpüştüğü, Bodrum’da son derece samimi görüntüler içinde birlikte tatil yaptığı yeni sevgilisini yanında götürmedi. Hatıra olsun diye veda ederken onun verdiği kolyeyi boynuna taktı. Instagram hesabından bu kolyeyle çektiği bir fotoğrafını paylaştı. Altına da ‘Alice Harikalar Ülkesinde’ diye romantik bir not yazdı. Ancak günlük yaşantısına döndükten hemen sonra söz konusu ağaçlı kolyeyi çıkarttı. Onun yerini kızları Valentina ve Sienna’nın isimlerinin yazılı olduğu iki altın kolye aldı. Instagram sayfasına bu kez maziden kalma çırılçıplak nostaljik bir fotoğrafını taşıdı. Yani anlayacağınız dünyaca ünlü Brezilyalı top model yeniden kendi alemine daldı. Durum böyle olunca akıllara Adriana Yenge, Metin Hara’yı unuttu mu sorusu takıldı. Derken gündem altüst oldu. Bodrum beşik gibi sallandı, yüreklerimizi ağzımıza getiren bir deprem yaşandı. Adriana Yenge’nin bir haftalık göz ağrısı küçük Eros Metin’i hatırlayan mı kaldı?

Haberin Devamı

Savulun Samuray kılıcıyla Nusret geliyor

Etiler’deki küçük kasap dükkanından dünyaya açılmayı başaran etçi Nusret Gökçe yeni bir video çekmiş. Bodrum’daki restoranında rap müzik eşliğinde elindeki et parçasıyla adeta dans etmiş. Beyin ameliyatı yapıyormuş gibi eti yağlarından ayırarak bir porsiyonunu kesmiş. Finalde de arkasında yer alan ve alevler püskürten ocağın içine kestiği o porsiyonluk eti bıçağının ucuyla hop diye atıvermiş. Ünlü etçi böylece kendisine potaya üç sayılık basketi sokan bir NBA yıldızı havası vermiş. Sonra da simgesi haline gelen dünyaca ünlü Salt Bae hareketiyle hazırladığı etin üzerine tuzunu serpmiş.

Video milyonlarca kez izlenmiş. Beğeni butonu çökmüş. Nusret ufak tefek yapılı bir adam. Siyah saçları ve bıyığı, siyah güneş gözlükleri, beyaz tişörtü ve kendine özgü renkli stiliyle kullandığı keskin bıçağıyla kasaptan çok Ninja savaşçılarına benziyor. Savulun Samuray kılıcıyla Nusret geliyor!

Haberin Devamı

Anne ne derse doğru der

Meryem Uzerli 1,5 yıl birlikte olduğu kızının babası Türk iş adamından daha bebeğini dünyaya getirmeden ayrıldı. Daha sonra yeni bir Türk iş adamı sevgili buldu. Ondan da ayrıldı, barıştı sonra bir daha ayrıldı. Şimdi başka bir Türk iş adamı ile birlikteymiş. İddiaya göre, adı gizli kalmayan gece kulübünde sabaha kadar sarmaş dolaş dans etmiş. Oysa Meryem’e annesi “Türk erkeklerinden uzak dur, seni üzüyorlar” diye öğüt vermiş. Demek ki neymiş? Dilediğin gibi gezip tozup, gönlünce eğleneceksin. Ama eninde sonunda annenin dediğine geleceksin!

DİĞER YENİ YAZILAR