Tatlıses’ler kardashian’lar gibi olabilir mi?

Youtube üzerinden bir reality şov yayını yapmaya hazırlanan İdo, Kardashian ailesini örnek alacakmış. Ancak işi kolay değil...

İbrahim Tatlıses’in sempatik oğlu İdo, YouTube üzerinden yayınlanacak bir reality şov hazırlığı içindeymiş.İdo şovunda ailesiyle ilgili merak edilen her şeyi olduğu gibi göstermeye niyetliymiş.

İbrahim Bey’in sinirlenmelerinden bağırmalarına, annesi Derya Tuna’nın neler yaptığına kadar yelpazeyi geniş tutmayı düşünüyormuş ABD’deki Ermeni asıllı Kardashian ailesini kendisine örnek alıp Tatlısesler’i yapacakmış.

Başta devasa kalçalarıyla bir dünya markası haline gelen Kim Kardashian olmak üzere Kardashian familyasının her ferdi birbirinden ilginç.

Üç kez evlenmiş, ismi ve cismi sürekli sansasyonlara karışmış, Kim’in son eşi ve iki çocuğunun babası dünyaca ünlü rapçi Kanye West.

Onun da kendi çapında problemli bir yaşantısı var.

Gelelim sayıları oldukça fazla olan ailenin annesine. 61 yaşındaki Kris Jenner, kendisinden 28 yaş küçük siyahi sevgilisinden yeni ayrıldı.

Estetikleri sayesinde 6 çocuğunun yanında anneleri değil ablaları gibi duruyor. Eski eşi Olimpiyat şampiyonu Bruce Jenner ise cinsel kimliğini değiştirdi ve artık Caitlyn Jenner olarak anılıyor.

Haberin Devamı

Onun da kendisine ait farklı bir reality şovu var. Khloe ve Kourtney Kardashian, Kylie ve Kendall Jenner, Rob Kardashian, Brody, Burt ve Brandon Jenner, TV dünyasının en ünlü diğer renkli isimleri. Tatlısesler’in Kardashian’lar gibi olabilmeleri çok zor görülüyor!

En iyi tekne ya arkadaşının teknesi ya da Alman usulü

Melis Birkan ile Alcan Yücesoy çifti oyuncu arkadaşlarıyla mavi tura çıkmış. 6 kişilik gurup ortaklaşa kiraladıkları tekneyle koy koy geziyorlarmış. Tüm gün denizin keyfini çıkartıyorlarmış.

Bir haftalığına kiraladıkları tekneye 54 bin TL ödemişler.Masrafı Alman usulü bölüşmüşler. Kişi başına 9 bin TL düşmüş.

Doğru olanı yapmışlar. Tekne keyfi doyumsuzdur ama pahalıdır.

Zevkiyle birlikte masraflarını da paylaşmak gerekir.

Bir kişiye yıkmak haksızlık olur. Tabi o bir kişi arkadaşınız değilse.

Haberin Devamı

Onun için eskiden beri “en iyi tekne arkadaşının teknesidir” derler. Ya arkadaşınızın teknesi olacak. Ya da Alman usulü kiralanacak.

Siz siz olun en iyisinden şaşmayın!

Seviyeli dürüst ilişki böyleyse

Ebru Şallı aniden ortaya çıkan sevgilisi Uğur Akkuş ile 3 aydır seviyeli ve dürüst bir ilişki içinde olduklarını söylüyor.“Evliliğe saygımız var” gibi ulvi laflar ediyor.

“Ciddi olan ilişkimizde önümüzdeki günlerde sürpriz bir gelişme olabilir” diyor.

Öte yandan Ebru’nun sevgilisinin 10 yıllık eşi Gonca Akkuş iki aylık hamile olduğunu iddia ediyor.

Bebeğini aldırmaktan bahsediyor.

Ebru’nun eşinden boşanması için baskı yaptığını sözlerine ilave ediyor.

Tuhaf mı tuhaf bir aşk üçgeni.

Tarafları anlamak mümkün değil.

Seviyeli dedikleri ilişki böyleyse.

Aksi nasıl olurdu hayal edemem!

DİĞER YENİ YAZILAR