Siyam ikizlerimiz Twitter’a veda etti

Cem Yılmaz ve Ozan Güven uzun süredir yedikleri, içtikleri ayrı gitmeyen, her an her yerde her vesilede birlikte olan Siyam İkizleri misali bir nevi yapışık kardeşler gibiler. Aynı sektörde çalışıyorlar. Aynı projelerde yer alıyorlar. Devamlı beraber takılıyorlar. Hep birlikte gezip, eğleniyorlar.

Hayatın tadını kanka kanka çıkartıyorlar. İkisi de bekar olduğu için bu kolay oluyor. Biri evli diğeri bekar olan ünlü kankalar gibi birtakım zorluklarla karşılaşmıyorlar. Yani birbirlerinden bir an olsun ayrılmayan evli Kıvanç Tatlıtuğ ile bekar Çağatay Ulusoy gibi denizin dibine dalıp birlikte balık avlayan kankalar gibi değiller.

Cem ne yaparsa Ozan da aynısını yapabiliyor. Başkalarına hesap vermek zorunda kalmıyor.

Nitekim Cem Yılmaz, Twitter ve Instagram hesaplarındaki yorumların verdiği insanüstü rahatsız nedeniyle bu mecralardaki paylaşımlarını bıraktığını açıklamış. Hemen akabinde Ozan da ‘’Ne yazsan olmuyor. En iyisi hiç yazmamak. Elveda Twitter’’ deyip sosyal medya hesabını kapatmış.

Bir kereliğine bile olsun canciğer kankasından farklı davranmamış. Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış.

Haberin Devamı

Önce laf ebesi Cem Yılmaz kabuğuna çekildi. Sonra da Siyam İkizlerimiz Twitter’a veda etti. Vah vah vah!

0 kadar kusur kadı oğlunda bile olur

Ebru Şallı 2 yıl birlikte olup en fazla 2 fotoğrafının çıktığı popçu Sinan Akçil’den 1,5 yıl önce ayrıldıktan sonra geçen yaz Çeşme’de Cem Yılmaz ile yakınlaşmıştı. Ünlü komedyen ilişkileri konusunda sessiz kalınca da medyatik futbolcu Arda Turan ile mesajlaşmaya başlamıştı. Sonra bir boşluk oldu. Ebru bir süre kenara çekildi.

Derken birkaç gün önce Bodrum’da lüks bir teknede kimliği belirsiz sevgilisiyle el ele görüntülendi. Biliyorsunuz bizde hiçbir şey gizli kalmaz. Magazincilerimizden hiçbir şey kaçmaz. Ebru’nun yeni aşkının Kuveyt Emiri’nin Türkiye’deki parasını yöneten adam olduğu ortaya çıktı. Bu iyi haber.

Kötü haber evli olması. Hemen gidip eşini bulmuşlar. Kadıncağız 10 yıldır evli olduklarını, iki çocuklarının olduğunu, gazetedeki fotoğrafları gördükten sonra serumla ayakta durduğunu söylemiş. Kocasının kendisine şiddet uyguladığını, öfke kontrolü problemi olduğunu iddia etmiş.

Haberin Devamı

Ebru için ‘’Kadın belki aşk vardır diye düşünüyordur. Evli olduğunu bilemeyebilir’’ demiş. Kocası için ‘’Aradı kendisine tuzak kurulduğunu söyledi. Tuzak gibi görünmüyor. Reklam olsun diye mi böyle bir aptallık yaptı bilmiyorum’’ demiş. Ancak ortada bir aldatma olduğunu ve boşanacağını sözlerine ilave etmiş. Bu devirde insanın ideal eşini bulması zor. Sonuçta Arapların 3 milyar doları bu adamın kontrolünde.

Yok öfkesini kontrol edemezmiş, yok evliymiş, yok reklam olsun diye birlikteymiş. Ne yapalım yani? O kadar kusur kadı oğlunda bile olur!

DİĞER YENİ YAZILAR