Kadının kadına yaptığını kimse yapamaz

Manken Özge Ulusoy 16 yıllık arkadaşı oyuncu Ahu Yağtu’ya ateş püskürüyormuş.

Nedeni güzel oyuncunun, ünlü mankenin kısa süre önce ayrıldığı 6 yıllık aşkı Hacı Sabancı ile bir gece kulübünde dudak dudağa dans ederken görülmesiymiş. Özge olayı öğrenince şok geçirdiğini söylüyor.

“Ahu benim için artık bitti. Hacı’ya kızmadım. Erkektir yapar. Bugün ölmediysem bir daha ölmem. Allah ikisini de mutlu etsin. Ben çok güçlüyüm” diyor. Yıllar önce basketbolcu uzatmalı sevgilisini ünlü bir manken adayına kaptıran popçu Demet Akalın da duruma içerlemiş. Başına gelenleri hatırlayıp Ahu’yu eleştirmeyi üstüne vazife edinmiş.

Ahu da Hacı da bekar. İstediklerini yapar, diledikleri gibi yaşarlar. Yollarını ayırdığın birinin tapusunu almıyorsun. Kiminle beraber olup olmayacağına sen karar vermiyorsun. Bunlar boş işler.

Özge’nin kendini üzdüğüne, Demet’in mazideki kötü anısını düşünüp keyfini kaçırdığına değmez. Hem bilmiyorlar mı? Kadının kadına yaptığını kimse yapamaz!

Evlenmeden duramayan erkekler

Kimi erkek vardır nikah masasına oturmaktan korkar kaçar.

Haberin Devamı

Kimi erkek vardır, her yaşadığı ilişkiyi bir an önce resmiyete dökmek ister. Tıpkı Caner Erkin ve Mustafa Ceceli gibi. Caner, ilk eşi Asena Atalay’dan olaylı bir şekilde boşandı. Sonra hemen gitti bir daha dünya evine girdi. Mustafa Ceceli’nin de ondan farkı yokmuş. Boşandıktan sonra Instagram’dan ‘’Gönlünü gönlüme nasip eden Rabbime. Şükürler olsun sevdiğim’’ notuyla Selin İmer ile hayatını birleştirdi. Caner Erkin, Mustafa Ceceli ve benzerleri. Nikah kıyma işinin Speedy Gonzales’leri.

Evlenmeden duramayan erkekler!

Kabine geçen DJ oluyor

DJ olmak artık çok kolay. Müzikten filan anlamamıza gerek yok. Parçaları birbirleriyle uyumlu seçmenize gerek yok. Geçişleri kulağa hoş gelir şekilde yapmanıza gerek yok. Milleti coşturmak için özel bir gayret göstermenize gerek yok. Nasılsa herkes eller havada bekliyor. Hele Bodrum, Çeşme gibi tatil beldelerinde herkes şartlanmış vaziyette. Kim ne çalarsa çalsın fark etmiyor.

‘İşte Benim Stilim’ yarışmasının sunucusu Öykü Serter bile DJ olmuş. Bikinisinin üstüne giydiği siyah file elbisesiyle bol bol pozlar vermiş.

Haberin Devamı

Hayranlarıyla selfieler çekmiş.

İlhan Şeşen’in unutulmaz şarkısındaki gibi “Neler oluyor bize yine neler oluyor?”

Kabine geçen DJ oluyor!

DİĞER YENİ YAZILAR