Kusura bakma Tarkan

Tarkan’ın Harbiye Açıkhava konser maratonu her zamanki gibi çok ses getirdi. Burcu Esmersoy gibi bir dolu ünlü isim parçalarına eşlik ederek eller havada oynadı dans etti. Megastarın yeni albümü, yeni parçaları ve sahne şovu gündemden hiç düşmedi. Yani Tarkan açısından her şey mükemmel gidiyor.

Ne yapsa tutuluyor. Albümü piyasaya çıkar çıkmaz yok satıyor. Yeni ve eski şarkıları dillerden düşmüyor. Konserleri sürekli dolup taşıyor. Ama tüm bunlar Tarkan’a yetmiyor. O daha fazlasını istiyor.

Konseri sırasında duygusal konuşmalar yapıyor. İzleyicilerine ‘’Beni çok sevin çünkü ben de sizi çok seviyorum’’ diye haykırıyor. Hayranları alkışlıyor, onu bağırlarına basıyor. Hatta gözlerinden yaşlar akanlar oluyor.

Ah Tarkan ah. İçimizdeki sevginin hepsini zaten sen aldın. Bizde bir şey bırakmadın. Hepimiz sevgi böceğin, sevgi çiçeğin olduk. Onun için mümkün değil.

Seni daha fazla sevemeyiz. Kusura bakma!

Yeni Safiye ve Faik’imiz hayırlı olsun

Tencere kapak misali uyum içinde olan ünlü çiftler vardır.

Beren Saat ile Kenan Doğulu gibi...

Haberin Devamı

Safiye Soyman ile Faik Öztürk gibi...

Demet Akalın ile Okan Kurt gibi...

Bu çiftler her anlamda birbirlerini tamamlarlar.

Aralarından Demet ve Okan ikilisi birlikte televizyon programı yapacakmış. Demet lafını esirgemeyen, sağı solu belli olmayan eğlenceli bir kadın. İş adamı eşi Okan Kurt da kafa dengi ve espritüel bir adama benziyor.

Ayrıca bir de üstüne titredikleri Hira adında dünya tatlısı bir kızları var. Daha ne olsun?

Ekrandaki yeni Safiye ve Faik’imiz hayırlı olsun!

DİĞER YENİ YAZILAR