Ördekleri lahmacunla besleyen popçu

Serdar Ortaç, tanesi 49 TL’ye satılan lahmacununu, ördeklerle paylaştı. Bu sayede tarihe geçti!

Serdar Ortaç gönlü zengin adam. Yıllardır yaz, kış demeden çalışıyor. O konser senin bu ekstra benim dolaşıyor.

Arada bir televizyon programları yapıyor. Tanıtımlarda oynuyor, reklamlarda rol alıyor. İyi para kazanıyor. Kazandığını da keyfine göre harcıyor. Hayatını bildiği ve dilediği gibi yaşıyor. Ünlü popçu bir aralar gece hayatına ve eğlencesine çok düşkündü. Her akşam yanında birbirinden güzel modellerle mekanları gezerdi. Hovardalıkta meslektaşları arasında rakipsizdi. Sahne aldığı Kıbrıs’ta kumar masalarına bir servet bıraktığını itiraf etmişti. 47 yaşındaki şarkıcı kendisinden 21 yaş genç İrlandalı manken Chloe Loughnan ile evlendikten sonra duruldu.

Uslu puslu eşine sadık, evine bağlı bir koca oldu. Artık kumar oynamıyor. Parasını çar çur etmiyor.

Ama ördekleri görünce durum değişiyor. Geçenlerde eşiyle birlikte Bodrum’da denizin kenarında oturmuş tanesi 49 TL’ye satılan ünlü lahmacunlardan yiyormuş. Suyun üstünde gözünün içine aç aç bakan ördekleri görünce dayanamamış. Lahmacunlarını onlarla paylaşamaya başlamış.

Haberin Devamı

Ördekleri lahmacunla besleyen ilk ve tek popçu olarak adını tarihe yazdırmış!

Rakipsiz frikik şampiyonu Hadise

Hadise bir yandan Bodrum’da ablasıyla açtığı plajı işletiyor. Bir yandan da yeni albümünün tanıtımını yapıyor. Çıkış parçası “Şampiyon” ile beğeni topluyor. Dolgun vücuduyla dikkat çeken seksi popçu kendinden emin ve iddialı konuşuyor.
“Bu yaz çok albüm çıktı ama ben rakip tanımıyorum” diyor. Bugüne kadar yaptığı en iyi albümün bu olduğunu söylüyor.Hadise Yalıkavak’taki albüm tanıtım konserine ilk çektiği klipin konsepti olan süper mini kıyafetiyle çıkmış. Sahne şovu sırasında eteğinin azizliğine uğramış. Görenleri şoke eden bir frikik vermiş. Haberi fotoğrafları eşliğinde gördüğümde doğrusu ben hiç şaşırmadım. Tam sahnenin yanına devasa bir vantilatör yerleştirmişler.
O eteğin açılmaması zaten fizik kurallarına aykırı olurdu...

DİĞER YENİ YAZILAR