Hande Yener’in polemik yaratma çabası

Demet Akalın, mütevazı davranıp Megastar’a jest yapmış, Hande Yener ise bunu farklı boyuta taşıyor!

Hande Yener yıllardır arasının açık olduğu ancak birlikte oynayacakları bir reklam teklifi geldiğinde kıymete binen meslektaşı Demet Akalın’a takılmadan edemiyor. Bodrum’da sahne alan Hande kendisine Demet’in “Tarkan’ın albümü çıktı bizim gazımız bitti” sözleri hatırlatıldığında fırsat bu fırsat deyip hemen atağa geçmiş. “Gazman olmadığım için gaza ihtiyacım yok. Yarışım da korkum da yok. Korkusu olanlar açıklama yapmış” demiş.

Gazımız bitti lafını Gazman’a bağlaması Hande’nin ne kadar yaratıcı bir espri anlayışına sahip olduğunu gösteriyor. Yarışı, korkusu olmadığını söyleyip Demet’in korktuğunu ima etmesi de ayrı bir beceri.

Herkes bunu düşünemezdi doğrusu. Demet ve Hande başarılı kadın popçularımızdan. Onların yeri ayrı, Tarkan’ın yeri ayrı.

Aynı sektörde olabilirler ama aynı kulvarda değiller. Demet, mütevazı davranıp Megastar’a kendince bir jest yapmış. Hande bunu farklı boyuta çekip ezeli rakibini ters köşeye yatırmaya çalışmış. Demet de ona cevap yetiştirmeye kalkarsa aralarındaki modası çoktan geçmiş çekişme yine başlayacak demektir. Bu lüzumsuz olayı kafiyeli bir şekilde toparlayacak olursak:

Haberin Devamı

Yaz aylarında böyledir eğlencenin merkezi Bodrum’un havası.

Bunaltıcı sıcaklarda Hande Yener’den polemik yaratma çabası!

Aman nazar değmesin

Murat Boz ile Aslı Enver ayrılık haberine hayranları çok üzülmüştü.
Çiftin birbirinden kopmasına neden olarak gördükleri Murat’ın çapkınlık arkadaşı Üç Adam’dan Esen Yenenler’i günah keçisi olarak görüp dünyaya geldiğine pişman etmişlerdi. Neyse ki ünlü popçuyla güzel oyuncunun ayrılığı uzun sürmedi.
Sürpriz bir şekilde ilişkilerine son veren ikili sürpriz bir şekilde barışmaya ve aşklarına kaldıkları yerden devam etmeye karar verdi. Daha önce el ele gezerken mutluluk pozları veren Murat ile Aslı bu kez basının karşısına birlikte çıkmamaya özen gösteriyordu.
Ancak dünya küçük. Bodrum daha da küçük. Nereye kaçacaklar, ne kadar saklanacaklar? Nitekim ünlü çift geçtiğimiz gün Murat’ın ailesinin Bodrum’daki yazlığında görülmüş. Müstakbel kayınvalidesi Nedret Boz Aslı’ya kendi elleriyle kısır yapmış. “Kızım yorgunsun otur dinlen” diye müstakbel gelinine ihtimam göstermiş. İstanbul’a dönerlerken adet gereği arkalarından su dökerek uğurlamış.
Ne güzel. Ufukta mutlu son gözüküyor. Murat ile Aslı medyatik olmanın bedelini artık öğrendiler. Bu kez mutlaka daha dikkatli olacaklardır. Sevenlere ikinci şans her zaman verilmiyor. Kıymetini bilsinler. Aman nazar değmesin!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR