Tuba’nın imajı yerle bir!

Tuba Büyüküstün’ün kendisini çeken gazetecinin fotoğraf makinasının gasp edilmesine seyirci kalması tepki çekti.

Ünlüler için imajları marka değerleri açısından çok büyük maddi önem taşıyor. Ancak yine de zaman zaman karizmalarını çizdiren ve kamuoyunda kendilerini antipatik gösteren olaylara adlarının karışmasını engelleyemiyorlar. Örneğin Barcelona’da yedek beklemekten futboldan soğuyan medyatik futbolcu Arda Turan, Milli Takım uçağında durup dururken duayen bir gazeteciye saldırdı. Ağza alınmayacak galiz küfürler etti. Babası yaşındaki adama bir de kafa atmak istedi.

Yaptığı bu çirkin hareketi aklı başında kimse Arda gibi efendiliği ve mütevaziliğiyle tanınan bir sporcuya yakıştıramadı. Olaydan hemen sonra Arda özel bir uçak kiralayıp arkadaşlarıyla Umreye gitti. Bunu da sosyal medya hesabından duyurup aklınca herkese kendini affettirdi. Bu konudaki ikinci örnek geçtiğimiz günlerde Tuba Büyüküstün’den geldi. Tuba, 6 yıllık eşi Onur Saylak’la boşanma belgelerine attıkları imza daha kurumadan unutulması zaman alacak bir skandala imza attı. Sevgilisi olduğu iddia edilen popüler bir gece kulübü işletmecisi, kendilerini birlikte görüntüleyen muhabirin peşine korumalarını saldı ve silah zoruyla kamerasını gasp ettirdi. Tuba’nın duruma seyirci kalıp müdahale etmemesi masum ve temiz yüzlü imajını bir anda yerle bir etti. Güzel oyuncu durumu düzeltmek için inzivaya çekildi. Oynadığı dizinin sezon sonu partisinde boy göstermedi. Bayramı paparazzi korkusundan gözlerden uzak Muğla’da bir köy evinde geçirdi. Instagram’da babası ve ikiz kızlarıyla çektirdiği bir fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Ünlülerin bu önceden planlanmış, programlanmış şirin görünme hamlelerine imaj düzeltme operasyonu mu denir? Yoksa çevir kazı yanmasın mı? Karar sizin!

Haberin Devamı

Dört dörtlük 72’lik estetikli bir pamuk şekeri

Ajda Pekkan’ın yaşının konuşulmadığı bir dünyada yaşamamız mümkün değil. Hangi vesileyle olursa olsun Ajda’nın yaşı her fırsatta mutlaka gündeme geliyor. Süperstar son olarak yeni taktırdığı silikonlarla haber oldu. Kıbrıs’ta verdiği konserde sahneye pembe kabarık bir kostümle çıktığı ve kıyafeti gelinliğe benzetilince “Allah gelinlik giymeyi de nasip etsin diyelim. Ama bu akşam pamuk şekeri gibi oldum” demesi magazin sayfalarını süsledi. Ajda sadece dört dörtlük fiziğiyle değil henüz on yedisinden gün almamış kızlar gibi cilveli ve alımlı konuşmasıyla kendini genç gösterebilmek için elinden geleni yapıyor.
Estetiğini, bakım ını, formunu asla ihmal etmiyor. Ama yine de yaşını kamufle etmeyi başaramıyor. Çünkü ısrar ve inatla sürekli olarak hatırlatıyorlar.
Şimdi de “Yaş 72 Silikon Yeni” diye manşet atmışlar. Pamuk şekeri havasını bir başlıkla anında kaçırmışlar. Karşınızda siyah büstiyerli ve volümlü pembe elbiseli Dört dörtlük, 72’lik, estetikli, silikonlu bir pamuk şekeri!
Güzel kadınların aldatılma nedeni
Hülya Avşar güzel kadınlar da aldatılır diyerek yeni bir tartışma başlatmış. Avşar Kızı eski eşi Kaya Çilingiroğlu’nun kendisini aldattığını hatırlatmış ve güzel kadınların da ihanete uğrayabileceğini, bunun nedeninin yanlarındaki adamların onlara ders verme isteği olup olmadığını bilmediğini söylemiş. Lafı uzatmaya hiç gerek yok. Güzel kadınların aldatılmalarının tek nedeni kendilerine gösterdikleri ihtimamdan fırsat bulamayıp erkeklerini ihmal etmeleridir. Kaya da bu yüzden zamanında Ferrari diye diye göz göre göre Feraye’ye gitmiştir. Anlaşıldı mı?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR