Serenay'ın suçu ne?

Fi’de, Serenay Sarıkaya’nın duştan makyajlı olarak çıkması izleyenler tarafından ti’ye alındı.

Sevişme sahneleriyle gündeme gelen ‘Fi’ diye bir dizi var. Başrollerinde Ozan Güven, Berrak Tüzünataç, Mehmet Günsür ve Serenay Sarıkaya gibi ünlüler oynuyor. Ozan Güven’in ‘Siyam İkizi’ gibi yapışık kardeşi Cem Yılmaz da bir bölümde konuk oyuncu olarak boy göstermişti. 'Fi’nin sezon finali yine cesur sahnelerle doluymuş. Ancak yapılan bir hata izleyenlerin gözünden kaçmamış. Duru karakterini canlandıran güzel oyuncu Serenay Sarıkaya duştan bornozuyla çıktığında makyajı hiç bozulmamış. Bunu gören kadınlar ‘’Allahım bize Serenay’ın duştan sonra gitmeyen allığından ver’’ diye yorumlarda bulunmuş. Yani söz konusu sahneyi mantıksız bulup dalga geçmişler. Oysa yine aynı sahnede Serenay telefonda sevgilisi rolündeki Mehmet Günsur’a ‘’Deniz beni seviyor musun?’’ diye soruyor ‘’Ne biçim soru bu tabi ki seviyorum’’ cevabını aldığında ‘’Ben biliyorum da sevdiğini sen unutma diye söyledim’’ diyor. Bu cümlenin mantığına takılmamışlar da Serenay’ın makyajını saçma bulmuşlar. Olacak şey değil. Ne yapsın kızcağız? Belki yüzünde kalıcı kaş gibi hiç çıkmayan türden bir fondöten var. Artist olmak kolay mı? Her zaman bakımlı görüneceksin. İşin raconu bu. Fatmagül’deki gibi. Serenay’ın suçu ne?

Haberin Devamı

Esra Ceyhan tamam, sıra uçan adam Sabri'de

Bir dönemin televizyon yıldızlarından Esra Ceyhan uzun bir süre sonra ilk kez görüntülenmiş. ‘A’dan Z’ye’ ismli programıyla tanınan deneyimli sunucu kızıyla birlikte katıldığı etkinlikte kameralara gülerek poz vermiş. Esra Ceyhan’ın geniş kitlelere hitap eden programında bir keresinde televizyon tarihimizin unutulmaz anı yaşanmıştı. Hatta o muhteşem andan sonra Esra’nın daha önceki ve sonraki programlarında neler olduğunu herkes unutmuştu. Programa katılan ve 6 yaşından beri geleceği gördüğünü iddia eden Sabri Yıldız adlı konuk bir anda yerinden fırlayıp stüdyoda yuvarlanmaya başlamıştı. Esra soğukkanlılığını korumayı başarmış ve Sabri’yi stüdyodan çıkartmıştı. Olay sonrası Sabri Yıldız’ın lakabı ‘Uçan Adam Sabri’ olarak kalmıştı. Esra Ceyhan’ın ortaya çıkması hem hayranları açısından sevindirici hem de Sabri Yıldız’ın yeniden ekranlara dönmesi açısından umut verici. Belki birileri hatırlar ve kendisini televizyona çıkartır. Ne yalan söyleyeyim Esra’yı severim, programlarını beğenirim ama Sabri’nin yeri benim açımdan bambaşkadır. Gerçek hayatta herkesin uçmaya başladığı bir dönemde ‘Uçan Adam Sabri’yi ekranda görmeye ihtiyacımız var diye düşünüyorum. ‘’Esra Ceyhan tamam sıra Uçan Adam Sabri’nin ortaya çıkmasında’’ diyorum!

Haberin Devamı

Çocuklar artık duysunlar

Başarılı yapımcı ve senarist Birol Güven’in en ses getiren projesi ‘Çocuklar Duymasın’ dizisi oldu. Dünyada ‘Friends’ neyse bizde ‘Çocuklar Duymasın’ oydu. ‘Çocuklar Duymasın’ tipik bir Türk aile komedi dizisiydi. Televizyon izleyicisinin gönüllerini kolayca fethetti. Oyuncuların performansı doğal ve sempatikti. Taşfırın Haluk rolünde Tamer Karadağlı, Meltem rolünde Pınar Altuğ, ‘Dominant Teyze’ Gönül’ü canlandıran Zeyno Gönenç Havuç lakaplı Emre karakterine hayat veren Furkan Kızılay’ın başrolleri paylaştığı fenomen dizi sona erdikten sonra da birçok farklı kanalda yayın hayatına tekrarlarıyla devam etti.

Haberin Devamı

Dizinin her bölümü Kemal Sunal filmleri gibi defalarca tekrarlandı. ‘Çocuklar Duymasın’ 2002 yılında başladığı serüvene 13 bölüm sonra ara verip 2010 yılından sonra devam etmişti. Bugüne kadar çekilenler yetmemiş. Temmuz’da orijinal kadrosuyla yeniden ekrana gelecekmiş. ‘Çocuklar Duymasın’ diye yola çıktılar. Aradan 15 yıl geçti. Sonunda ‘Çocuklar Artık Duysa Da Olur’a getirdiler!

DİĞER YENİ YAZILAR