‘Güzel ve Cesur’un Güzel’i cesaretsizmiş

Tuba Büyüküstün son derece güzel, havalı, hoş ve zarif bir kadın. Çarpıcı fiziği ve anlamlı bakışlarıyla dizilerin gözde yıldızlarından biri. Saçının uzun ya da kısa olması fark etmiyor ne yapsa kendine yakışıyor. Tuba aynı zamanda başarılı bir oyuncu.

Türkiye dışında başta Orta Doğu olmak üzere birçok ülkede büyük bir hayran kitlesine sahip. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ ile başrollerini paylaştığı ‘Cesur ve Güzel’’ dizisinin Güzel’i Sühan karakterine hayat veriyor. Özel hayatında ise 6 yıllık eşi Onur Saylak’tan yeni boşandı. Ayrılık haberinin haftası dolmadan da adı çok tatsız bir olaya karıştı.

Tuba meğer Emirgan’da popüler bir gece kulübünün sahibiyle aşk yaşıyormuş. Gündüz saatlerinde sevgilisiyle birlikte söz konusu mekanda görüntülenmiş. Bir muhabir ikisinin birlikte fotoğrafını çekmiş. Bunun üzerine Tuba’nın sevgilisi küplere binmiş. Korumalarını muhabirin peşine salmış.

Koruma adı altına sığınan bu metropol magandaları muhabirin aracının önünü kesip silah tehdidiyle kamerasını gasp etmiş. Utanmadan da “Şimdi git bir saat sonra gel mekandan makineni al” demiş. Tüm çabalarına rağmen kamerasını geri alamayan muhabir, Sarıyer Asayiş Büro Amirliği’ne giderek hem kulüp sahibinden hem korumalarından şikayetçi olmuş.

Haberin Devamı

Göründüğü kadarıyla Tuba Büyüküstün olup bitenleri sadece seyretmiş. Duruma müdahale etmeyi, sevgilisini sakinleştirmeyi, yapmayın etmeyin demeyi düşünememiş veya lafını dinletememiş. Cesur ve Güzel’in Güzel’i cesaretsizmiş!

O zaman konuşacak bir şeyleri kalmadı

Murat Boz ile Aslı Enver ilişkisi gayet iyi gidiyordu. Sonra birden ayrılık haberleri geldi. O da 37 yaşındaki yakışıklı şarkıcının arkadaşlarıyla çıktığı bir çapkınlık gecesini eline yüzüne bulaştırması ve magazin sayfalarına manşet olmasıyla ortaya çıktı. Olaydan kısa bir süre sonra popüler çiftin tekrar bir araya geldiği iddia edildi.

Ünlü popçunun arkadaşlarının Aslı için ‘Murat’ı Affet’ diye çektikleri özel bir video ve Murat’ın Aslı için bestelediği şarkı sayesinde barıştıkları söylendi. Ancak ilişkilerine yeniden başlayıp başlamadığı kesin olarak belli olmayan ikili eskisi gibi ortalıkta el ele birlikte görünmedi.

Haberin Devamı

Şimdi de Murat Boz Amerika seyahatinden dönmüş. Yanında Aslı değil meslektaşı Soner Sarıkabadayı varmış. Keyifsiz görünen Boz, Aslı ile ilgili soruları ‘’Özel hayatımızla ilgili konuşmama kararı aldık’’ diye kestirip atmış.

Murat herhalde farkında değil. Biri popçu, diğeri oyuncu.

Bulundukları sektörde kimse onların işini merak etmiyor. Çünkü ya duyuyor ya görüyor. Tek merak konusu aşkları, ayrılıkları, kaçamakları, kavgaları ve barışmaları. O kadar. Murat ile Aslı özel hayatlarıyla ilgili sessiz kalacaklarsa. O zaman zaten konuşacak bir şeyleri kalamadı demektir!

DİĞER YENİ YAZILAR