Kafasını kullanan kadın

Kafasını kullanan kadın

Sunucu Canan Tuğaner ailesiyle birlikte gittiği Büyükada’da tacize uğramış. Bikinisiyle denize girerken cep telefonunun kamerasıyla kendisini görüntüleyen bir adamı fark etmiş. Hemen yanına gidip tepki göstermiş. Elinden telefonu almak istemiş. Kaçmasın diye de bir yandan yakasına yapışmış.

İranlı bir turist olduğu ortaya çıkan tacizci telefonunu vermekte direnmiş. Tartışma kısa süre içinde arbedeye dönmüş. Canan polisleri çağırınca, tacizci birden yere kapanıp 36 yaşındaki güzel sunucunun ayaklarını öpmeye başlamış. Bu hareketi bardağı taşıran son damla olmuş. Yaşadığı iğrençliğe daha fazla tahammül edemeyen Canan’ın tepesi atmış. Bir kafa atıp tacizcinin elinden telefonu almış.

Bu arada attığı kafanın darbesinden kendi alnı yarılmış. Daha sonra tacizcinin telefonundan kendi görüntülerini ararken çocuk pornoları olduğunu görüp durumu polise bildirmiş. Kadınların her zaman erkeklerden daha mantıklı davrandıklarını ve akıllarını kullandıklarını bilirdik. Canan’ın sayesinde kafalarını kullandıklarında neler yapabileceklerine de tanık olduk!

Haberin Devamı

Fadime’nin düğünü Fahriye’nin gelinliği

Oyuncu Fahriye Evcen geçen Mart ayında nişanlandığı meslektaşı Burak Özçivit ile dünya evine girmeye hazırlanıyor. Ünlü çiftin 29 Haziran’da Esma Sultan Yalısı’nda yapılacak düğünle evlenmeleri bekleniyor. Kumaşı Paris’ten getirtilen Fahriye’nin gelinliği için 15 terzinin tam üç aydır yoğun bir şekilde çalıştığına dair magazin sayfalarında bir haber çıktı. Gelinlik kumaşının leke tutmaması için terzi ekibinin 15 dakikada bir ellerini yıkadıkları iddia edildi. Gelinliğin bir servet değerinde olduğu söylendi. Zaten öyle olmak zorunda. Yoksa o terzilerin hepsi iflas eder. Baksanıza ellerini yıkamaya gitmekten 90 gündür bir gelinliği bitirememişler. Her müşterileri Fahriye gibi titiz olsa, yılda taş çatlasa 3 gelinlik dikebilecekler. Demek ki neymiş? Fadime’nin köydeki düğününde halay çekilir. Fahriye’nin düğününde lekesiz gelinlik giyilir!

La Plaj, La Kurt’tan sorulur

Popçu Hadise aynı zamanda başarılı bir iş kadını. Bodrum Yalıkavak’da ablası Hülya Açıkgöz ile işlettiği ‘La Plaj’ adında bir Beach Club’ı var. Geçtiğimiz hafta sonu sezonu açmışlar, fiyatlara da zam yapmışlar. Giriş 100 TL, etli pide 60, hamburger 50, lahmacun 35, ayran 25 üç top dondurma da 25 TL olmuş. Hadise uyanık davranmış. Daha ucuza satsa kimseye yaramazdı.

Haberin Devamı

Bodrum’a yazları insanlarımız fiyatlar fahiş diye gidiyor. Sonra da harcadıkları paraları anlata anlata bitiremiyor. Pahalılıktan şikayet ederek kendince eğleniyor. Hadise bu sene mekana kaçak girişleri engellemek için Alman kurduyla önlem almış.

Arka kapının olduğu bölüme bir de köpek kulübesi yaptırmış. Duyduk duymadık demeyin. Bundan böyle La Plaj, La Kurt’tan sorulur!

DİĞER YENİ YAZILAR