Survivor’a katılma şartlarım

Survivor’a katılma şartlarımMustafa Topaloğlu, Survivor için haftalık 1 milyon dolar istemiş. Benim şartlarım ise uzaylı türkücüden çok daha makul...

Mustafa Topaloğlu “Acun Ilıcalı beni yeni sezondaki Survivor All Star kadrosunda görmek istiyorsa haftalık 1 milyon dolar verecek yoksa gitmem” demiş.

Ünlü türkücü dünyalı olmadığını her fırsatta kanıtlıyor. Bir yarışmacıya o kadar para verse reytinglere giren tek programla ayakta duran Acun’un kanalı ve o kanalın buçuk kardeşi batar.

Ben bu konuda çok daha makul düşünüyorum. Diğer yarışmacılara ne veriyorsa bana da aynı haftalık ücretini ödesin yeter. İşte Survivor’a katılma şartlarım:

1) Dominik Cumhuriyeti’ne gidiş dönüş Business Class uçak bileti.

2) Geceleri yarışmanın yapıldığı ada yakınlarında 5 yıldızlı bir otelde konaklama.

3) Çekimler sırasında adada aç ve susuz kalmamam için özel hazırlanmış bir piknik sepeti.

4) Oyunlarda benim namıma koşacak, atlayacak, zıplayacak en az iki dublör.

5) Dokunulmazlık, konseye girmeme ve finale kalma garantisi.

6)Birinciliği kaybedersem Acun’un gönlünden kopan bir elenme tazminatı.

Haberin Devamı

7) Acun’un kanalında bir talk şov, yarışma, yemek veya magazin programı ile kariyerime ‘Survivor’ sonrası yüklü bir maaşla devam edebilme imkanı.

Başka bir şey istemiyorum.

Tamam mı?

Survivor’a katılma şartlarım

Kuş kadar hafif olmanın zararları

Arda Turan’ın Milli Takım uçağında duayen gazeteci Bilal Meşe’ye saldırması ve ağza alınmayacak küfürler etmesi çok eleştirildi. Olaydan sonraki basın toplantısında muhabirler kendisini arkalarını dönerek ve sonra da salonu terk ederek protesto etti.

Duruma bozulan Arda “Milli Takım kariyerimi sonlandırıyorum” dedi.

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim de zaten olay sonrası Arda’dan kampı terk etmesini istemişti. Yani “Kariyerimi sonlandırıyorum” lafı aslında ‘kovulma’ kelimesinin Arda’cası oldu.

Yaptıklarından pişmanlık duymadığını söyleyen ünlü futbolcu kendisini kuş kadar hafif hissettiğini itiraf etti. Arda uzun süredir sahalarda yoktu. Barcelona’da forma şansı bulamıyordu. Şimdi Milli maçlarda kendini gösterme şansını da kaybetti. Böyle devam ederse futbol oynamaya hasret kalacak.

Haberin Devamı

Kuş kadar hafif hissetmenin de kendine göre zararları var. Uçakta baban yaşındaki adamlara saldırıp, küfürler edersen seni bir daha o uçağa almazlar. “Madem kendini kuş gibi hissediyorsun. Bundan sonra kanatlarını çırparak uçarsın” derler!

Survivor’a katılma şartlarım

Duman altı karavanı

Bir varmış bir yokmuş televizyon kanallarının birinde Fazilet Hanım ve Kızları diye bir dizi varmış.

Kadrodaki oyunculardan bazıları sigara içiyormuş. Yapımcılardan kendilerine özel bir oda talep etmişler. Sigara kullanmayanları rahatsız etmek istememişler.

Bunun üzerine bir ‘Duman Altı Karavanı’ kiralanmış.

Derken günlerden bir gün sigara içmeyen oyunculardan birinin karnı acıkmış.

Karavana gelip “Dışarı çıkın burada yemek yiyeceğim” demiş.

Karavandakiler “Başka yerde yesen iyi olur burası duman altı“ diye karşılık vermiş.

Bunun üzerine aralarında kavga çıkmış.

“Duman Altı Karavanı”hikayesi de böylece hır, gür, bağrış çağrış son bulmuş!

DİĞER YENİ YAZILAR