Özgürlüğe selam tutsaklığa devam

Deniz Seki 3 yıla yakın kaldığı cezaevinden geçtiğimiz gün sırtında gitarıyla tahliye oldu. Çıkışta hayranlarının coşkulu sevinç gösterileriyle karşılaştı. Beyaz güvercinler sevinç gözyaşları içinde havalara uçuruldu.

47 yaşındaki şarkıcı özgürlüğe ilk adımını ‘’Kabusum nihayet bitti’’ diye attı. Boynundaki sonsuzluk işaretli kolyesinde yanyana isimleri yazılı olan nişanlısı ona arabada kırmızı güller verdi. Ailesi ve yakın sanatçı dostları kendisini kafasını dinlemek için gittiği otelde bekledi. Deniz 30 ay kaldığı Bakırköy’deki ranzalı koğuşundan Mecidiyeköy’deki Boğaz manzaralı otelin kral dairesine geçti. Bayram’da Kıbrıs’ta sahneye çıkacak olan Deniz’i yoğun bir konser programı bekliyor. Bu tür fırsatları kaçırmayan Acun Ilıcalı’nın ‘O Ses Türkiye’ yarışmasında kendisine jüri üyesi olması için teklif götürdüğü söyleniyor.

Deniz’in asıl özgürlük mücadelesi asıl şimdi başlıyor. Ünlü şarkıcı hapishaneden çıktığı andan itibaren medyanın göz bebeği oldu. Kendisini bile şaşırtan inanılmaz bir ilgi seline maruz kaldı. Bundan böyle attığı adımdan, aldığı nefese kadar her hareketini gözlemleyen meraklı bir magazin ordusunun takibinden kurtulamayacak.

Haberin Devamı

Gittiği yerler, yaptığı şeyler, ettiği lafların hepsi bir şekilde mutlaka haber olacak. İlk başta hoşuna giden bu sevgi gösterisi zamanla sinirlerini bozmaya başlayacak. Çünkü kimsenin burnunu sokmadığı kendisine ait özel bir hayatı filan kalmayacak. Deniz Seki’nin durumunu şöyle özetleyebiliriz. Özgürlüğe selam, tutsaklığa devam!

Aslı ermiş Murat’ına biz çıkalım kereviz ağacına

Popçu Murat Boz ile oyuncu Aslı Enver her yerde el ele büyük aşk yaşadılar.

Herkes onları birbirine çok yakıştırdı. ‘’Sözlendiler, nişan geliyor, nikah yakında’’ diye başlıklar atıldı. Derken nazar değdi. Ünlü çift sessiz sedasız yollarını ayırdı.

Murat’ın bir gece çapkınlık yaparken yakalanmasıyla da ayrıldıkları ortaya çıktı. Ancak hayranları bunu bir türlü kabullenemedi. Murat’ın kankası Eser Yenenler’i ünlü popçuyu baştan çıkardı diye acımasız ve anlamsızca suçladı.

Haberin Devamı

Sonunda Murat çevresinin baskısına dayanamadı.

Ayrıldığının haftasında üstüne gül kokladığı iddia edilen Aslı’nın doğum günü için arkadaşlarıyla birlikte ‘Beni Affet’ diye haykırdıkları bir şarkı yaptı. Bunun üzerine popüler ikili barıştı.

Olay tatlıya bağlandı.

Aslı ermiş Murat’ına.

Biz çıkalım kereviz ağacına!

Arda hiç konuşmasa daha iyi olacak

Arda Turan spordan başka konularda konuşmayacağını söyledi.

Aradan birkaç gün geçti ve ünlü futbolcu ağzını bir açtı pir açtı.

Milli takım uçağında gırtlağına yapıştığı bir gazeteciye küfürler savurdu. Olaydan sonra Fatih Terim tarafından kamptan kovuldu.

Arda öfkesini kontrol etmeyi öğrenememiş.

Hiç konuşmasa daha iyi olacak!

DİĞER YENİ YAZILAR