İlişkilerde kontrol her zaman kadındadır

Tülin Şahin ile olan evliliği sona eren gurme şef Memet Özer ayrılıkları hakkında konuşmuş. ‘’Ben yumuşak bir adamım, hayatını yumuşaklıkla devam ettirebilen biriyim, karakterim bu. Tülin hayata çok iş odaklı bakar, kontrol tutkunudur’’ demiş. Eski eşi gibi her şeyi çok fazla ciddiye alan bir yapıya sahip olmadığını ve daha çok keyif adamı olduğunu sözlerine ilave etmiş. Durum böyle olunca ünlü mankenin kontrolü elinde tutmuş olması normal.

Kadınlar gelecekleri konusunda erkeklerden çok daha düşünceli ve tedbirlidir. Tülin hırslı, başarılı, prensip sahibi, çalışkan ve sürekli kendini geliştiren bir kadın. Gecesini gündüzüne katarak çalışıyor ve formunu korumak için büyük fedakarlıklar yapıyor. Mesleğinde zirvede kalabilmek için son derece profesyonelce davranıyor. Memet gibi keyfe ayıracak fazla zamanı yok. Planlı, programlı hareket ediyor ve kariyerine odaklanıyor.

Hayatını paylaştığı erkeğin de sorumluluklarını üstlenmesini bekliyor. Memet ile Tülin’in evlilikleri 12 yıl sürdüyse bunda en büyük rolü mutlaka Tülin’in kontrolleri elinde tutması oynamıştır. Beyler! Sakın ola aklınızdan çıkartmayın. İlişkilerde kontrol her zaman kadındadır. Devamının gelmesi için de böyle olmak zorundadır!

Haberin Devamı

Evlilik starlığa zararlıdır

Tarkan’ın başı dünya evine girdiğinden beri aldığı kilolarla dertteymiş. Fotoğrafı çekilmesin diye ancak gece yarısından sonra yürüyüşe çıkıyormuş. Megastar son günlerde sıkı bir diyete başlamış. Açıkhava konserlerine başlamadan önce 10 kilo vermeyi planlıyormuş.

Evlendikten sonra rahata kavuşan erkeğin iştahı artıyor ve kısa süre içinde göbek yapmaya başlıyor. Ancak Tarkan gibi sadece yeteneğiyle değil, fiziğiyle para kazanan ünlü yıldızların kendilerine her zaman dikkat etmeleri gerekiyor. Yaşam tarzları ve görüntüleriyle hayranlarını hayal kırıklığına uğratma lüksleri yok.

Bir başkasıyla hayatlarını paylaşmaları zaten önemli bir puan kaybı. Bir de üstüne imaj zedelenmesi eklenirse işte o zaman ayıkla pirincin taşını. Normalde insanlara hayatta aradıkları mutluluğu ve huzuru getiriyor olabilir ama…

Haberin Devamı

Düşünecek olursanız. Evlilik starlığa zararlıdır!

Açtırma sandığını söyletme kötüyü

Aşkın Nur Yengi iyidir, hoştur, güzeldir, yeteneklidir ama biraz asabidir. Üstüne gidildiğinde lafını esirgemez.

Ünlü şarkıcı eski eşi Haluk Bilginer’in evlenme teklif ederken hediye ettiği yüzüğü yeniden takmaya başlamış. Muhabirler de ‘’Yüzüğü sandıktan çıkartmışsınız’’ diye kendisine takılmış. Aşkın lafın altında kalmamış. ‘’Ben size sandıktan bir şey çıkartacağım ama neyse’’ diye bu sözleri yanıtlamış.

Aşkın’ın kabahati yok. Muhabirler kaşınmış

Açtırma kutuyu söyletme kötüyü demişler.

Ya da söz konusu Aşkın Nur Yengi olunca, Açtırma sandığı söyletme kötüyü!

DİĞER YENİ YAZILAR