Çile bülbülüm çile

Deniz Seki 36 ay kaldığı cezaevinden önümüzdeki Pazartesi çıkacak ve özgürlüğüne kavuşacak. Kendisine şimdiden geçmiş olsun diyor, mutluluklar diliyorum. Sevgili Deniz hatasının bedelini maddi ve manevi olarak ödedi. Kariyerine ara vermek zorunda kaldı ve büyük paralar kaybetti. Alıştığı hayata, ailesine, dostlarıyla olan ilişkisine uzun süre ara verdi. Tutuklu yaşamı sanatçı ruhunu önceleri olumsuz etkiledi. Yaşamayanların anlayamayacağı çok zor günler geçirdi. Ancak güçlü karakteri sayesinde kısa sürede toparlandı.

Sezen Aksu’nun tavsiyesini dinledi ve hapishaneyi verimhaneye çevirdi. Kitaplar, şiirler yazdı, şarkılar besteledi.

2 milyon 400 bin lira peşin para karşılığında şimdiden 20 konserlik bir seriyi garantiledi. Ancak 1 Temmuz’da 47 yaşına basacak şarkıcının çilesi bitmedi. Evlenmeyi planladığı ve kendisini 128 hafta aralıksız ziyaret eden nişanlısı tam çıkacağı hafta Deniz’I görmeye gitmedi. Üstelik yaranın üstüne tuz serper gibi babasından izin alamadığı iddia edildi. Hatta Deniz’i kaçak olduğu günlerde polise ihbar edenin nişanlısının babası olduğu söylendi.

Haberin Devamı

Ah Deniz’cim ah! Issız yuvanda tektin. Çekilmez çile çektin. Kim derdi gülecektin. Çile bülbülüm çile!

Ses var, şöhret var, para var, stil yok

Ünlü kadın popçularımızın çoğunun giyim zevkleri inanılır gibi değil. Kimse onlardan her daim manken gibi olmalarını her giydiklerini üstlerine yakıştırmalarını beklemiyor. Ancak rüküşlüğün de bir haddi var. Hadi diyelim Demet Akalın ne yaparsa yapsın sınıfta kalıyor. Nil Karaibrahimgil kendine özgü tarzıyla yuvaya yeni yazılan kız çocuklarına benziyor. Sezen Aksu gösterişinden çok rahatına göre giyiniyor.

Ya Gülşen’e ne demeli? Eşi Ozan Çolakoğlu ile bir AVM’de görüntülenmiş. Üstünde kalın bir mont, altında eşofman, ayağında terlikler varmış. ‘Terlik Üstü Mont’ demişler. Altı kaval üstü şişhane gibi yani. Gülşen tanınmamış bir kadın olsa o kadar göze batmazdı. Ancak ünlü ve popüler olunca giyim kuşamına özen göstereceksin.

Örneğin kafana bigudileri sarıp sokağa çıkamazsın. Her şeyden önce hayranlarını hayal kırıklığına uğratmaman gerekir. Bizim kadın popçuların giyim konusunda aklı bir karış havada. Ses var, şöhret var, para var, stil yok!

Haberin Devamı

Ekrana çık göbeği at rolü kap

‘Cennet Mahallesi’ adında popüler bir televizyon dizisi vardı. Zeki Alasya, Müjdat Gezen, Melek Baykal, Çağla Şıkel ve Alişan gibi ünlü isimler oynardı. Dizi 10 yıllık aradan sonra yeniden ekrana gelecekmiş.

‘Evleneceksen Gel’ adlı programda yerli yersiz piste çıkıp göbek atmasıyla tanınan gelin adaylarından Solmaz Çiros ve talibi Kaan Güvenir başrollerde olacakmış. Kadronun çoğu aynı programdaki evlenme adaylarından oluşmuş.

Devir değişti. Taktik değişti.

Artık ne yaparsan yap.

Ekrana çık, göbeği at, rolü kap!

DİĞER YENİ YAZILAR