Evli çiftlerin Instagram cilveleşmesi

İzdivaç programlarının kraliçesi Esra Erol, formunu korumak için boks dersleri almaya başlamış. Antrenörüyle çalışma görüntülerini Instgram hesabında takipçileriyle paylaşmış. İki çocuk annesi 35 yaşındaki sunucu 2010 yılında evlendiği eşi Ali Özbir’e takılmadan duramamış. “Kendine dikkat et Ali” diye esprili bir mesaj atmış. Maço imajına toz kondurmak istemeyen kocası ise bu lafın altında kalmamış. “Konum at geliyorum. Kim kime dikkat ediyormuş görelim. Hocan da gelsin” diye o da karısına şaka yollu meydan okumuş.

Instagram genelde birbirlerini takip eden sevgililerin atılan her mesajı beğeni yağmuruna tuttukları, kalpli, öpücüklü, bol gülücüklü sembolleri olan bir sosyal medya ortamı olarak tanınıyor. Ünlülerin yeni filizlenen aşklarını, ilişkilerini ilan ettikleri bir yer olarak biliniyor. Birbirlerine hodri meydan deyip dövüşe davet ettikleri bir çağrı merkezi olarak değil. Ama elden ne gelir? Aradan yarım düzine yıl geçmiş. İki tane aslan gibi oğulları dünyaya gelmiş. Üçüncüsünün yolda olduğu söyleniyor. Artık yeni bir dönem başlıyor.

Haberin Devamı

Mum ışığındaki yemekler mazide kalıyor. Romantik sözler yerini çocuk seslerine bırakıyor. Evli çiftlerin Instagram cilveleşmeleri işte böyle oluyor!

Ne işi var Sıla’nın gece kulübünde?

Sıla Gençoğlu hem prensip sahibi hem de başarılı bir şarkıcı. Bugüne kadar inandığı yoldan ve kalitesinden ödün vermedi. Her ortama uyum sağlayan meslektaşları arasında kendisine özel bir yer edindi.

Sıla son olarak Bodrum’daki bir gece kulübü işletmecisinden gelen servet değerindeki teklifi ‘’Ben gece kulübünde çalışmam’’ diyerek geri çevirdiği haberiyle gündeme geldi. Anlaşılan o ki 36 yaşındaki popçu alkollü mekanlarda veliahtların, mirasyedilerin, görgüsüz zenginlerin şampanya ısmarlama yarışına alet olmak istemiyor.

Sadece sanatını yapmak istiyor. Sıla çok haklı. Lala paşa mı eğlendirecek? Ne işi var gece kulübünde?

ACUN GEREKENİ YAPMALI

Evli çiftlerin Instagram cilveleşmesi

Atalay Demirci adlı komedyen bozuntusu hiçbir yeteneği olmamasına rağmen 2013 yılında Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu kanalda ‘Yetenek Sizsiniz’ yarışmasını kazandı. Bir yıl sonra aynı kanalda hiçbir özelliği olmayan ‘Kel Alaka’ adlı gösterisi yayınlandı. Aynı sene içinde yine TV 8’de ‘100 Kişiye Sorduk’ adında yarışma içerikli program vardı.

Haberin Devamı

2015 yılında ise kanalın gözdesi ‘O Ses Türkiye’nin ‘Yılbaşı Özel’ bölümünde boy gösterdi.

Derken bu Atalay Demirci 5 Ağustos 2016 tarihinde FETÖ/PYD soruşturması kapsamında göz altına alındı.

Şimdi de hakkındaki iddianamelerin kabul edildiği ve hapis cezası verildiği haberi çıktı. Peki Acun şu ana kadar ne yaptı? Sessiz kaldı. Acun gerekeni yapmalı.

Yeteneği olmayan Atalay’a hasbelkader verdikleri ödülü geri almalı. Bunu da cihan aleme duyurmalı!

DİĞER YENİ YAZILAR