Ah Meryem vah Meryem

Meryem Uzerli’nin başına gelenler pişmiş tavuğun başına gelmemiştir. Doğup büyüdüğü Almanya’lardan evini barkını bırakıp Türkiye’ye geldi. ‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin Hürrem Sultan’ı olarak bir anda üne kavuştu. Sonra tükenmişlik sendromuna yakalandığını söyleyerek diziyi yarıda bırakıp Almanya’ya ailesinin yanına kaçtı.

Derken iş adamı Türk sevgilisinden hamile olduğu ortaya çıktı. Ancak adam çocuk istemediği için ilişkileri bitti. Bebek babasının desteği olmadan dünyaya geldi. Meryem bir süre sonra kendisi için yazılmış yeni bir dizi için tekrar ülkemize geldi. Reklam filmlerinde rol aldı, açılışlarda, davetlerde, törenlerde boy gösterdi. Ama televizyon kanalından parasını peşin aldığı oynayacağı dizi bir türlü gelmedi.

‘Gecenin Kraliçesi’ diye nihayet ortaya çıkan proje reytinglerde bekleneni vermedi. Bu arada piyasayı dolandırdığı iddia edilen bebeğinin babası ortadan kayboldu. Meryem boş olan kalbini Alp Özcan adında bir başka Türk iş adamı ile doldurdu. 2016 Şubat’ında başlayan ve el ele kucak kucağa pozlarla devam eden aşkları Ekim ayında aniden noktalandı. Aradan 6 ay geçtikten sonra ilişkileri geçtiğimiz ay birdenbire yeniden başladı. Ancak bu kez araya bir başka kadın girdiği için fazla uzamadı. Meryem bir daha dönmemek üzere sevgilisiyle yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

‘Ah Mary Vah Mary’ geçti, gitti. ‘Ah Meryem Vah Meryem’ geldi!

ARAP DEMEK PARA DEMEK

Dubai Emiri Şeyh Muhammed Bin Raşid El Maktum’un Bodrum’da iki yıl önce açtığı Jumeriah Bodrum Palace adlı lüks otelin ismi ve işletmesi yenilendi. Tesise ‘The Bodrum By Paramount Hotel’ dendi ve ABD film sektörünün dev firması Paramount Pictures’a teslim edildi. Olayı kutlamak ve dünyaya duyurmak için de muhteşem bir parti verildi. Hollywood’un ünlü yıldızlarından Avustralyalı Nicole Kidman açılışa davet edildi. Kendisine özel bir uçak gönderildiği ve yarım milyon dolar ücret ödendiği söylendi. 400 seçkin davetlinin katıldığı partide Dubai ve Suudi Arabistan prenslerinin yanı sıra çok sayıda üst düzey yönetici, manken ve sanatçılar da boy gösterdi.

Haberin Devamı

Nicole Kidman hala güzel ama ne de olsa 50 yaşına merdiven dayamış bir film yıldızı. Bir açılışa katılması için kendisine o para verilir mi diye düşünenler mutlaka olmuştur. Verilir!

Oscar ödüllü Nicole son derece çalışkan ve aktif bir sanatçı. Yaşı ilerlediği için bazı meslektaşları gibi inzivaya çekilmedi. Yeteneklerini beyazperdede, televizyonda ve sahnede sergilemeye devam etti. Bu yıl 6 dalda Oscar adayı olan ‘Lion’ filminde kendini gösterdi. Önümüzdeki aylarda ve 2018’de gösterime girecek yüksek bütçeli projelerde oynuyor.

Nicole Kidman demek saygınlık ve kalite demek. Onun için verdikleri paraya değer. Ayrıca Arap demek para demek. İnanmıyorsanız parayı tersten okuyun!

DİĞER YENİ YAZILAR