Cennetteki canım anneciğim

Tekrer dünyaya gelirsem yine aynı anneyi isterim. Ama bu kez sözünü hep dinlerim.

Canım anneciğim Vesile Dilşan Hanım’ı 2 yıl önce Ramazan Bayramı’nın mübarek Cuma günü sabaha karşı cennete uğurladık. Tıpkı dünyadaki tüm anneler gibi o da meleklerin yanında yerini aldı. Anneciğim beni dünyada en çok ve karşılıksız seven tek kişiydi. Bana doğruları gösterdi. Terbiye verdi, eğitti, topluma yararlı olabilmem için en iyi şekilde yetiştirdi. Anneciğim bana akıl verir, her zaman imdadıma koşardı. Sözünü dinlemediğimde hep sonunda pişman olmuşumdur. Bana sevgi, saygı, birlik, beraberlik ve barış içinde olmamı öğretti.Hayatını muhtaç olan insanlara yardım etmeye adadı. Zeynep Oyvar Huzurevi’ni kendi kurduğu ekibiyle birlikte yoktan yarattı. Bir daha dünyaya gelirsem yine aynı anneyi isterim. Ama bu kez sözünü daima dinlerim. Annenizin hayattayken değerini bilin. Cennetteki canım anneciğimi çok arıyorum. Nur içinde yatsın. Anneler Günü kutlu olsun!

Murat Boz’a imaj tazeleme operasyonu

Murat Boz’un televizyondaki stil yarışmasının Cicişleri Candan Kardeşler ile alem yaptığı haberi hayranlarının tepkisini çekti. Murat’ın düzgün ve efendi çocuk imajı zedelendi. Yakınları Murat’ın marka değerini korumak için harekete geçti. İddiaya göre Murat’ın babası Cafer Boz Acıbadem’de arkadaşlarıyla otururken genç bir adamın bir binanın çatısına çıktığını fark etti. Oğlu Murat’tan yardım istedi. Facetime’la yaptığı görüşmeyle Murat adamı ikna etti. Haberi okuyunca çok duygulandım, oturup hüngür hüngür ağlamak istedim. Birkaç gün önce yaptığı çapkınlığı yüzüne gözüne bulaştıran popçu, olayın haftası dolmadan bir vatandaşın hayatını kurtarıyor. Buna da Murat Boz’a imaj tazeleme operasyonu deniliyor!

Haberin Devamı

Onlar ermiş muradına biz çıkalım kereviz ağacına

Evlilik programlarının kraliçesi Esra Erol’un kız kardeşi Eda Erol Alişan ile jet hızıyla dünya evine girmeye hazırlanıyor. Instagram’da sevgilisiyle baygın gözlerle objektife bakarken çekilmiş romantik pozunu paylaşan ünlü türkücü “Bu akşam güzel bir yola doğru ilk adımlarımızı attık. Ailelerimiz tanıştı ve her şey beklediğimizden de güzel oldu çok şükür” diye yazıyor. Diyorum ki hazır Alişan ile Eda’nın ilişkisi tam gaz evliliğe gidiyor. Esra Erol nikahlarını kendi programında kıydırsın. Programı bitecekse bari dudak uçuklatan bir nikahla sona ersin.

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR