Boz’u Boz bozdu

Popçu Murat Boz sesinin güzelliğinden çok sempatik tavırlarıyla popüler oldu. Jürisinde bulunduğu şarkı yarışması sayesinde ekranda kendini geniş kitlelere sevdirdi. Murat daha sonra beyazperdede kendisini gösterdi. ‘Kardeşim Benim’ adlı filmi çevirirken rol arkadaşı Aslı Enver ile aşk yaşamaya başladı. Herkes onları birbirine çok yakıştırdı. Magazincilerin gözdesi haline geldiler.

İlişkileri kısa süre içinde ciddileşti. Evlilik planı yapmaya başladılar. 10 Mayıs’ta nişanlanacaklarına dair haberler çıktı. Sonra ünlü çifte nazar değdi. Fırtına gibi başlayan büyük aşkları, kimsenin haberi olmadan sessiz sedasız bitti.

Murat, 3 Adam’dan kankası Esen Yenenler ile birlikte çıktığı çapkınlık turunu yüzüne gözüne bulaştırınca da ayrıldıkları ortaya çıkıverdi. ‘İşte Benim Stilim’ yarışmasının Cicişleri Candan kardeşlerle fotoğrafları manşetlere düşünce hayranları Murat’a ve sevgilisine ihanet etmesine neden olarak gördükleri Esen’e ateş püskürdü.

Sezar’ın hakkını Sezar’a verelim. Esen’in bu olayda hiçbir suçu yok. Onu illa da suçlamak istiyorlarsa hiç komik olmadığı halde komedyenlik yapmakla suçlayabilirler. Ancak 37 yaşına gelmiş Murat Boz kendi hareketlerinden sadece kendi sorumludur. Bu durumda bir başkası filan değil Boz’u Boz bozmuştur!

Haberin Devamı

ARİF’E YER KALMAYACAK

Cem Yılmaz, GORA ve AROG filmlerinin devamı niteliğinde olan Arif V 216 projesiyle gündeme geliyor. Başrollerde yine kendisi ve siyam ikizi gibi ona yapışık kankası Ozan Güven oynuyor. 2018 yılının başlarında gösterime girmesi beklenen filmin YouTube’da yayınlanan 145 saniyelik fragmanı büyük ilgi uyandırdı.

Bu arada Cem filmin kadrosuna sürekli ünlü yeni isimleri katmaya devam ediyor. Farah Zeynep Abdullah, Seda Bakan, Çağlar Çorumlu, Mert Fırat, Kerem Alışık, Mustafa Sandal, Ediz Hun ve son olarak Şükrü Özyıldız’la anlaştığı söylendi. Ayrıca eski eşi Ahu Yağtu, Özge Özberk, Gupse Özay, Özkan Uğur, yanından ayırmadığı diğer kankası Zafer Alagöz ve abisi Can Yılmaz’ın da filmde rol alacağı açıklandı. Cem bugüne dek çevirdiği filmlerde hep iki karakteri birden canlandırırdı. Filmin başından sonuna kadar her sahnenin içinde kendisi vardı. Yani filmi izleyen hayranları Cem’i görmeye fazlasıyla doyardı. Ancak bu sefer Arif V 216’nın her geçen gün genişleyen kadrosuna dur demezse.

Haberin Devamı

Arif’e yer kalmayacak!

ÖZGE’NİN GÜNAHI NEYDİ?

Hacı Sabancı’nın fazla kilolarıyla başı hep dertteydi.

Yaptığı diyetler bir türlü işe yaramıyordu.

Son olarak 135 kiloya çıkınca mide küçültme ameliyatı olmuş.

Artık incecik olacakmış.

Hacı 3 hafta önce uzatmalı sevgilisi manken Özge Ulusoy’dan ayrılmıştı.

İyi de Özge’nin günahı neydi?

Kızcağız 6 yıl boyunca Hacı’nın fazla kilolarına katlandı.

Gıkını çıkarmadı. İlişkileri bitti, kilolar gitti. Oldu mu şimdi?

DİĞER YENİ YAZILAR