Babla'nın bavulları

Diva Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla yeni bir televizyon programı çekimleri için Hindistan’a gitti. ‘Dünya Güzellerim’ isimli gezi-show programında Babla’ya Safiye Soyman ve Banu Alkan nam-ı diğer Afrodit eşlik ediyor. Burcu Esmersoy da sunucu olarak kadroda yer alıyor.

Ekip Hindistan’dan sonra Nepal ve Vietnam’a da uğrayacakmış. Babla Uzak Doğu’ya yaptığı bu uzun yolculuğa 40 bavulla çıkmış. Safiye’nin 15, Banu ve Burcu’nun 5’er bavuluyla birlikte toplam 65 bavulla uçağa binmişler. Havacılık tarihinde rekor sayılabilecek bir fazla bagaj parası ödemişler. Ancak ben yine de Babla’ya 40 bavulun yetmeyeceğini düşünüyorum. İhtiyacı olan her şeyi o kadarcık bavula sığdıramamış olabilir. Çünkü Babla’nın giysileri, takıları, şapkaları, kostümleri, makyaj malzemeleri, çantaları, ayakkabılarının adedi yediği yemeklerin porsiyonları gibi tek kelimeyle muhteşemdir. Siz 40 bavulu olan başka birini tanıyor musunuz?

Babla’nın bavullarını konteynere koyup gemiyle önceden yollasalar, hem daha hesaplı olurdu hem de divamızın eksiği kalmazdı. Örneğin yanına yeterince yiyecek almadıysa oralarda büyük sorun çıkabilir. Babla aç kalırsa Burcu’yu gezen kuzu olarak görebilir ve kapamasını yapmak isteyebilir. Onun için 40 tanesi gözünüze batmasın.

Haberin Devamı

Onlar da artık bir efsane oldu. Fadimenin düğünü, Düriyenin güğümleri, Babla’nın bavulları!

Serenay dizginler eline almış

Kerem Bursin bir banka reklamında oynamış. Çekimler tamamlanmış. Montajını yapmışlar. Ancak film yayına girmeden önce Kerem’in sevgilisi Serenay Sarıkaya’dan veto yemiş. Senaryo gereği Kerem yolda yürürken yanından geçen kadının arkasından bakıyormuş. İddiaya göre Serenay bunu kıskanmış.
‘’Kerem kıza öyle bakmasın’’ demiş. Söz konusu sahneyi çıkartmışlar. Filmin son halinde Kerem kıza bakmıyormuş.
Bu haberin doğruluğu konusunda şüphem var. Serenay filmlerde rol icabı öpüşüyor Kerem sesini çıkartmıyor.
‘’Bizim işimiz bu’’ diyor. Sonra Kerem rol icabı yanından geçen kıza bakınca Serenay kıskançlık krizi geçiriyor.
Adaletin bu mu dünya? Kerem çıra gibi yanmış. Serenay dizginleri ele almış!
Güzeli bekletmek cesaret ister
‘Cesur ve Güzel’ dizisinin Güzel’i Tuba Büyüküstün, Cesur’u canlandıran başrol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ’a çekimlere 3 saat geciktiği için çok öfkelenmiş. ‘’Gelince bana haber verirsiniz’’ diyerek seti terk etmiş.
Kıvanç’ın daha önce de bu konuda sabıkası varmış. Yaşanan gerginlik nedeniyle dizinin erken final yapabileceği söyleniyor. Tuba kendine göre haklı.
Ne kadar yakışıklı olursa olsun, sinir olduğun biriyle aşk sahnesi çekmek kolay değil. İddia doğruysa Kıvanç’ın davranışı hiç profesyonelce değil. Çekimler zaten yeterince uzuyor. Ama adam dizide Cesur’u oynuyor.
Güzel’i bekletmek de cesaret istiyor!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR