Tebdili mekanda ferahlık vardır

Televizyondaki evlilik programlarının yakında sona ereceği söyleniyor. Kanallara öylesine ağır cezalar gelecek ki bu tür programları yayınlamanın astarı yüzünden pahalı olacak deniliyor. Ekranda büyük paralar kazanan evlilik programı yıldızları Esra Erol, Zühal Topal ve Seda Sayan’ın ne yapacakları merak ediliyor.

Seda Sayan aslında diğer ikisinden çok daha avantajlı durumda. Şarkıcılığı var. Sahne deneyimi var. Seda “evlilik programları kaldırılırsa başka formatlar yaparız’’ demiş. Uğraştığına değmez. Ekranda ne tutar ne tutmaz hiç bilinmez. Seda televizyonda ‘Sabahların Sultanı’ diye popüler oldu. En güvenilir ünlüler listesinin uzun süre zirvesine kondu. Ekranda çöpçatanlık modasıyla birlikte evlilik programları yapmaya başladı. Şimdi de sıra o programın bir benzerini sahneye taşımaya geldi. Seda gelin ve damat adaylarını toplayıp farklı yerlerde şovunu yapsın. Canım Türkiyem’de, gurbetçilerin yoğun olduğu Avrupa ülkelerinde turneye çıksın.

Evliliğe son derece meraklı ve aşırı hevesli o kadar büyük bir kitle var ki. Stadyumlar bile onlara dar gelir. Ne demişler? Tebdili mekanda ferahlık vardır!

Haberin Devamı

Silmese hatırı kalırdı

Ebru Şallı’nın geçen yaz sonu Cem Yılmaz’la aşk yaşadığı iddia edilmişti. Ebru bu konuda gizemli bir tavır takınıp detay vermemişti. Cem ise aşkları konusunda her zaman olduğu gibi sessiz kalmayı tercih etmişti. Hatta dedikoduları yalanlarcasına eski eşi ve oğlunun annesi Ahu Yağtu’yla birlikte gezmeye başlamıştı. İlerleyen günlerde ünlü sunucuyla ilişki yaşadığına dair çıkan haberlere sadece gülüp geçmiş bekarlığın keyfini çıkarmayı sürdürmüştü.

Sonra Cem’in adı sık sık başka güzellerle anıldı.

Ancak Ebru Şallı çıkan söylentilere pek aldırmadı. Sosyal medyadan Cem’i beğeni yağmuruna tutmaya devam etti. Ancak her güzel şeyin olduğu gibi bu güzel durumun da sonu geldi. Ebru, oyuncu Merve Çağıran ile yeni bir aşka yelken açtığını öğrendiği Cem’i defterden sildi. Takip etmeye de son verdi.

Olup olmadığı bile belli olmayan ilişki süreçlerine bakıldığında ortaya çıkan manzarayı şöyle özetleyebiliriz. Ebru’nun beğenileri, takip etmesi Cem’in sanki çok umurundaydı. Silmese hatırı kalırdı!

Haberin Devamı

Babla’nın sahtesi olmaz

Diva Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla, nev-i şahsına münhasır muhteşem bir kadındır.

Bu dünyada tek ve gerçektir. Gerçek hayatta benzeri yoktur. Ancak sosyal medyada durum farklıymış. Babla’nın adına açılmış 200’den fazla sahte hesap ortaya çıkmış.

Bunların arasından Mosen Yazdani adında İranlı fanatik bir hayranı Babla’nın ağzından yorumlar yapıp görüntüler paylaşmış. Babla çılgına dönmüş. Derhal dava açmış.

‘’Sosyal medya hesabım yok’’ demiş. Şu kendini bilmezlere bakın. Gidin başka kapıya. Babla bu Babla. Sahtesi olmaz!

DİĞER YENİ YAZILAR