Mazeretim var asabiyim ben

Hülya Avşar “Beren Saat’i size benzetiyorlar” diyen muhabirlere çok kızmış!

Hülya Avşar genelde eğlenceli, keyifli kadındır. Espriden, şakadan anlar, kahkaha atmasını sever.

Ama canım Türkiyem’de yaşayan herkes gibi o da arada bir sinirlenebiliyor.

Avşar Kızı geçtiğimiz akşam Tarabya’da müdavimi olduğu bir balıkçının çıkışında muhabirlerle konuşurken caddeden geçen lüks bir spor otomobilin egzoz sesiyle irkilmiş. “Bunlara o kadar sinir oluyorum ki. Parayla gösteriş yapmak için insanları rahatsız ediyorlar. Çakacaksın ağızlarının ortasına iki tane” diyerek öfkesini belli etmiş. “Beren Saat’i size benzetiyorlar” diyen muhabirlere de ummadık bir tepki vermiş.“Ne alakası var. Hiç benzemiyoruz. Neyimiz benziyor? Oyunculuğumuz mu acaba? Beren Saat’in oyunculuğuna bakmadım, dikkat etmedim” demiş. Hülya’nın, Aşk-ı Memnu’daki Bihter’i, Muhteşem Yüzyıl’ın devamında Safiye Sultan’ı oynadığında Kösem Sultan’ı, yıllar önce beyaz perdede oynadığı Fatmagül karakterini televizyon dizisinde canlandıran Beren Saat’e dikkat etmemiş olmasına imkan yok. Ama o anda aklından ne geçiyorsa laf ağzından öyle çıkmış. Bunlar hep o kulaklara zarar egzoz sesinin yüzünden oluyor. Hülya aslında‘mazeretim var asabiyim ben’ diye haykırıyor!

Haberin Devamı

Cimri koca hiç çekilmez!

Alişan üç haftadır Esra Erol’un kız kardeşi Eda ile birlikteymiş. Bunca zamandır evlilik özlemiyle yanıp tutuşan Alişan ayağını denk almalı. Nikah, düğün, evlilik hazırlıkları için kesenin ağzını açmalı. Eşini mutlu etmek istiyorsa hiçbir masraftan kaçınmamalı. Öyle tektaş yüzük için yaptığı pazarlığın videosunu çekip marifetmiş gibi sosyal medyadan paylaşmamalı. Dükkan sahibi “Sana zararına veririm” dediğinde ağzı kulaklarına varmamalı.

Adı bir kere aşırı tutumlu diye çıkarsa yandı. Sonra ağzıyla kuş tutsa kimseyi ikna edemez.

Ne kadar ünlü olursa olsun cimri koca hiç çekilmez!

Burcu’ya yazık olacak

Burcu Esmersoy yeni bir proje için Hindistan’a gidiyormuş. Bir ay boyunca yiyecek içecek çeşitleri kısıtlı Hindistan, Nepal ve Vietnam’ı gezecekmiş. Diva Bülent Ersoy, ya da kısaca Babla, Banu Alkan ve Safiye Soyman üçlüsünün birlikte yapacakları bir gezi programını sunacakmış. Hepsi maşallah midelerine düşkün iştahlı hanımlar. Özellikle Babla.

Haberin Devamı

Açlık başına vurursa gözü hiçbir şey görmeyebilir. O kıtlıkta Burcu’yu körpe bir meyve olarak görüp yutabilir. Bu tabi işin şakası. İşin ciddi tarafı Babla ve Banu’nun bitmek bilmeyen nazları ve kaprisleri, Safiye’nin de Faik hasretiyle yanıp tutuştuğu 30 bunalımlı gün geçirmek zorunda kalması.

Başta dedim ya. Burcu’ya yazık olacak!

DİĞER YENİ YAZILAR