Taksi havası atmak modası

Cipini sarıya boyatan Cem Yılmaz, farkında olmadan yeni bir moda başlatmış olabilir.

Cem Yılmaz pahalı otomobillere olan merakıyla bilinir. Bu konuda kesenin ağzını açmakta çekinmez. Beğendiği son model birbirinden değerli araçları koleksiyonuna katmak ister. Ayrıca üretilen ilk ve tek Türk otomobil olan Anadol gibi antika arabaları da sever. Cem şimdi de 2 yıl önce 850 bin liraya aldığı beyaz Mercedes cipinden sıkılmış. Ancak üste tonla para verip yenilemektense, rengini değiştirmeyi tercih etmiş. Güzelim beyaz cip boyanınca sapsarı olmuş. Yeni haliyle araç egzotik bir araçtan çok lüks bir taksiye benzemiş. Bir taksi plakası eksik. Ama artık o plakaların maliyeti Cem’in garajındaki en uçuk fiyattaki arabadan bile daha uçuk. Yanına yaklaşana aşk olsun. Belki de ondan o kadar renk dururken Cem cipini taksi sarısına boyattı. Ünlü olduğu için de farkında olmadan yeni bir moda başlatmış olabilir. Taksi havası atmak modası!

Ortakları öpüp Nusret’i başlarına koysun

Sosyetik etçi Nusret Gökçe ete tuz serpme hareketiyle kısa sürede dünya çapında bir üne kavuştu. Son Fransa seçimlerinde bile Nusret’in SaltBae adını verdiği hareket, seçmenlerin sandıklara gelip oy kullanmasını teşvik etmek için afiş olarak kullanıldı. 34 yaşındaki Erzurumlu “Tanınmak için 5 kuruş harcamadım” diye övünüyordu. Ama Nusret’in dünyada tanıtımını yapmaları için bir ajansa 2 milyon dolar ödediği iddia ediliyor. Bu yüzden de ortaklarıyla arasının bozulduğu söyleniyor. Haber doğruysa Nusret işi çok ucuza kapatmış. Yatırımın karşılığını da fazlasıyla almış. Ortakları ona bozulacağına Nusret’i öpüp başlarına koysun.

Haberin Devamı

Mankenler aşk acısı çekmez

Özge Ulusoy, 6 yıllık sevgilisi Hacı Sabancı’dan 2 hafta önce ayrıldı. Ünlü mankene aşk acısı çekip çekmediğini sormuşlar. O da “Üzgünüm, içim acıyor ama aşk acısı çekmiyorum. Doritos acısı çekiyorum” demiş. Espri yaptığını sanmışlar ama Özge aslında doğrusunu söylemiş. Mankenler işleri gereği yedikleri içtiklerine sürekli dikkat etmek zorunda. Formlarını korumak için canları ne çekerse yiyip içemiyorlar. Kalorilerini hesaplayarak tüketiyorlar. Biraz fazla kaçırdıklarında spor salonlarında saatlerce ter döküyorlar. Bu durumu yaşamayan bilmez. Devamlı rejimdesin. Hayatın diyet yapmakla geçiyor. Millet kebap yerken sen salatayla idare ediyorsun. Onun için mankenler aşk acısı çekmez. Bünyeleri buna uygun değil!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR