Ebru Şallı’nın ‘O ben değilim’ joker hakkı

Ebru Şallı bir şekilde sürekli magazin gündemine gelmeyi başaran ünlülerimizden. Sinan Akçıl ile yaşadığı ilişki sırasında bu konuda hiç zorluk çekmiyordu. İkili nerdeyse hiç birlikte görünmemelerine rağmen ne yapsalar haber oluyordu. Sonra ünlü popçudan ayrıldı.

Sinan adı sanı bilinmeyen yabancı mankenlerle flört etmeye başladı. Ebru ise akıllı davranıp kendisine Sinan’dan daha ünlü birini buldu. Cem Yılmaz ile gerçekten aşk yaşayıp yaşamadığı gerçi pek belli olmadı. Ama Ebru bu sayede iki günde bir ismini gazetelerin manşetlerine taşıdı. Sonra sıra Cem Yılmaz’dan da ünlü Barcelona’lı futbolcu Arda Turan’a geldi. Ebru ile aralarındaki özel ve samimi yazışmalar birden ortaya çıkıverdi. Bunun üzerine Ebru sosyal medya hesabının hacklendiğini iddia etti.

Şimdi de kendisine ait olduğu iddia edilen üstü üryan bir fotoğraf karesi ‘Ebru Çıplak’ notuyla internette kendini gösterdi. Önce ‘’Ebru ‘snapchat’ uygulamasıyla fotoğrafı yanlışlıkla paylaştı’’ dendi. Sonra bundan çark edildi. Görüntüdeki çıplak selfie çeken kadının Ebru Şallı olmadığı söylendi. Bu arada Ebru’nun basında ve sosyal medyada yine bol bol reklamı yapılmış oldu.

Haberin Devamı

Düşünecek olursanız bugüne kadar çıplak görüntüleri ortaya çıkan hiçbir ünlü kadın bu dünyada mağdur durumda kalmadı. Ebru da bunu çok iyi bildiği için ‘O Ben Değilim’ joker hakkını kullandı!

Özcan Deniz’in ‘Telefon kazası’ joker hakkı

Özcan Deniz’in eski sevgilisi Fahriye Evcen’in bir fotoğrafını beğenmesi olay olmuş. Almanya doğumlu 30 yaşındaki oyuncunun evlilik hazırlıkları yaptığı nişanlısı Burak Özçivit’in tepkisi merakla beklenirken Özcan’dan bir açıklama gelmiş. Ünlü aktör ‘’Yanlışlıkla oldu. 6 yaşındaki bir çocuğumuz oyun oynasın diye eline verdiğim telefonumla sevdiği kişileri görüp beğenmiş. Zaten annesi de o beğeniyi panik yapıp hemen geri almış. Evlilik hazırlığı yapan bir çifte bu saygısızlığı yapacak kadar kendime düşman, şuursuz biri değilim. Rahatladık mı?’’ demiş.

Ben şahsen rahatlamadım. Hatta asıl şimdi rahatsız oldum. Özcan’ın Fahriye’nin fotoğrafını beğenmesi neden bu kadar büyütülüyor? Ne var bunda? Her şeyi kötüye çekmek zorunda mıyız?

Haberin Devamı

Her yapılanda bir art niyet aramadan rahat edemez hale mi geldik? Özcan’ın Fahriye’nin fotoğrafını beğenmesi son derece medeni bir davranıştır. Özgüveni dorukta olan Burak’ın da bundan rahatsız olacağına hiç ihtimal vermiyorum. Çünkü ortada evliliğine yapılmış bir saygısızlık filan yok.

Özcan sanırım Burak’tan çok toplumun tepkisinden çekinmiş. Kendisini böyle garip bir açıklama yapmak zorunda hissetmiş. Sorumluluğu kimliği belirsiz küçük bir çocuğun üstüne atmış. Ne yapsın adamcağız? Başka çaresi kalmamış. Özcan Deniz de ‘Telefon Kazası’ joker hakkını kullanmış!

DİĞER YENİ YAZILAR