Dünya döndükçe ezeli rekabetler sürecek

Bugün 23 Nisan neşe doluyor insan. Bu pazar hem ulusal egemenlik ve çocuk bayramı Hem de ezeli rakiplerin derbi pazarı Galatarasay ve Fenerbahçe sahada kozlarını paylaşacak.

Aralarındaki fırtına bir süreliğine dinecek. Magazin dünyasının bu ünlü isimlerinin aralarındaki ezeli rekabet ise dünya döndükçe devam edecek...

Dünya döndükçe ezeli rekabetler sürecek

Demet Şener - O kadın

Demet Şener, 11 yıllık eşi İbrahim Kutluay’ın kendisine ihanet ettiği iddiasıyla boşanma davası açtı. Demet elinde ihanetin belgesi olduğunu ve mahkemede ortaya çıkaracağını açıkladı. Kendisine ünlü ve iddialı bir boşanma avukatı buldu.

Eşinden 10 milyon TL tazminat istedi. Demet’in aslında aldatıldığını uzun süredir bildiği ancak önünde diz çöküp af dileyen kocasına bir şans daha verdiği söylendi. İbrahim Kutluay ise bu tatsız süreçte sessizliğini korudu. İbrahim’in yasak aşkı olan kadının kimliği ise resmen açıklanmadı. Sadece dedikodu olarak kaldı. Ancak Demet bunu kafasında ve yüreğinde bir kenara yazdı. Demet ile ‘O Kadın’ arasındaki ezeli rekabet dünya döndükçe bitmez!

Haberin Devamı

Dünya döndükçe ezeli rekabetler sürecek

Seçkin Piriler - Kıvılcım Ural

Manken Seçkin Piriler Duman gurubunun solisti eşi Kaan Tangöze’den olaylı bir şekilde boşanmak zorunda kaldı.

Nedeni 6 yıllık kocası ve iki oğlunun babasının şarkıcı Kıvıcım Ural’a abayı yakmasıydı. Seçkin evliliğini korumak için sonuna kadar savaştı. “Kaan’ın annesi bana üzülme oğlum sana dönecek diyor. Ben de onun kokusunu özlüyorum” diye için için ağladı. Ama çırpınmaları işe yaramadı. Aralarındaki çatışmayı Kıvılcım kazandı. Kaan sonunda yuvasından ayrıldı. Ancak iki kadın arasındaki çatışma son bulmadı. Aynı mekanda pişti olduklarında bakışlarıyla savaştılar. Bu arada kick-boks dersleri alan Seçkin Kıvılcım’ı dövmek istediğini söyledi. Ve… Seçkin Piriler ile Kıvılcım Ural arasındaki ezeli rekabet dünyaya kendini gösterdi!

DİĞER YENİ YAZILAR