Elalem Hollywood’da kızımız Kollywood’da

Bergüzar Korel’e Hintli yapımcılarından teklif geldi. Güzel oyuncu bir Kollywood melodramında başrol oynayacak.

Arap dünyasında en beğenilen kadın yıldız oylamasını kazanan Bergüzar Korel’e Hintli yapımcılarından teklif gelmiş.

34 yaşındaki oyuncu Kollwood’un en ünlü erkek oyuncusu Nikesh Ram ile bir aşk filminde başrolleri paylaşacakmış. Filmin büyük bir bölümü Dubai’de, bazı sahneleri de Burj Khalifa kulesinde çekilecekmiş.

Hindistan film sektörü Hindu dilinde çekilen Bollywood ve Tamil dilinde çekilen Kollywood filmlerinden oluşuyor. Bollyood filmlerinin görkemi, renkli müzikalleri ve şatafatı yanında Kollywood yapımları sönük kalıyor. Bollywood’un ünlü oyuncuları da Kollywood’daki rakiplerinden daha çok bir film yıldızına benziyor. Örneğin Bergüzar’ın rol arkadaşı 42 yaşındaki Nikesh Ram son derece sıradan bir tip. Küveyt’te babasının yanında çalışırken oyuncu olmaya heveslenmiş. İlk filmi ‘Athiti’yi 2014’te kendi imkanlarıyla çekmiş. Kara saçları, sakalları ve kalın çerçeveli siyah gözlükleriyle canlandırdığı kötü adam rolünde haşin görüntüsüyle etkileyiciymiş. Ancak oyunculuğu hiç inandırıcı değilmiş. Film gişede hüsrana uğramış. Bir doktoru canlandırdığı ikinci filminde çok kısa bir sahnesi varmış. Şu aralar iki projede birden çalışıyormuş.

Haberin Devamı

Sadece Nikesh değil diğerleri de sıradan tipler. Örneğin Kollywood’un en ünlü aktörlerinden Joseph Vijaysinema yıldızından çok bizim türkücülere benziyor. Kollywood’un efsane isimlerinden Thalaivar Rajinikanthise film başına en yüksek ücret alanı. Saçları Serdar Gökhan’ınkini andırıyor. Ancak 67 yaşındaki efsane aktörün peruk kullandığı gözden kaçmıyor. Kollywood’un en popüler yıldızlarından 46 yaşındaki Ajith Kumar’a ağzıyla kuş tutsa bizde jön rolü vermezler. Tıpkı jön olmak için boyları yetersiz olan 37 yaşındaki Siddhart ve 47 yaşındaki RanganathanMadhavan gibi. Küçük yaşından beri filmlerde oynayan 62 yaşındaki Kamal Haasanise, Tamil dilindeki filmlerin bir başka efsane ismi. Aynı zamanda yönetmenlik, senaristlik, yapımcılık yapıyor ve film yıldızından çok iş adamına benziyor.

42 yaşındaki Suriyaise, oyunculuğun yanı sıra televizyonda ‘Kim Milyoner Olmak İster?’ yarışmasını sunuyor. Bizim Murat Yıldırım da onun yanında Brad Pitt gibi duruyor. Gelelim Bergüzar Korel’e.

Haberin Devamı

Heybetli aktör Tanju Korel’in, kapak güzeli oyuncu Hülya Darcan’ın kızı, Halit Ergenç’in eşi. ‘Binbir Gece’de büyük bir hayran kitlesine ulaşmış, Nicole Kidman ve Tom Hanks’in oyuncu koçluğunu yapmış Susan Baston ile çalışmış genleri gibi güzel gerçek bir yıldız. ‘Karadayı’’da Kenan İmirzalıoğlu gibi bir jönle 3 sezon boyunca başrolleri paylaşmış yetenekli bir oyuncu.

Ne işin var Kollywood’da? Gel de yanma.

Elalem Hollywood’da bizim kızımız Kollywood’da!

DİĞER YENİ YAZILAR