Ünlülerin diyet türleri

Sibel Can: Med cezir diyeti

Milenyumun başından beri değişik rejimlerle gündeme gelen ve 3 kez zayıflama kampına giden Sibel Can, 2,5 ayda 10 kilo verip 55 kilo olmuş. “36 bedene kavuştum” diye sevinen ünlü sanatçı verdiği kiloları fazlasıyla geri almasıyla tanınıyor. Onun için diyetine ‘Med Cezir’ deniliyor.

Ümit Özat/Bülent Ersoy: Çift porsiyon diyeti

Emekli futbolcu ve başarılı teknik direktör Ümit Özat aldığı kilolarla dikkat çekiyor. Futbol sahalarında ender rastlanan bir gürbüzlük sergiliyor.

Gençlerbirliği takımının hocasının uyguladığı diyet çok kolay ve bir o kadar da keyifli. Canın ne çekerse iki porsiyon yiyorsun, iki duble içiyorsun.

Diva Bülent Ersoy, nam-ı diğer Bülent Abla ya da kısaca Babla da aynı diyeti yapanlar arasında önde gidiyor. Ancak onun porsiyonları çiftin de çifti oluyor.

Fatih Ürek/Işın Karaca/Seren Serengil/Hamdi Alkan/Hakan Aysev: No mide no kilo diyeti

Mide küçültme operasyonu sayesinde inanılmaz kilolar veren ünlüler o kadar inceliyor ki sanki içlerinden başka bir insan çıkmış gibi duruyor.

Haberin Devamı

Bir hayli zahmetli olan bu diyetin avantajı midenin yüzde 80’ini aldıkları için daha çabuk doyuyorsun ve kilo almıyorsun. Buna NO KİLO diyorlar. İlerde bir gün midenin aldıkları kısmını geri istemeye kalkarsan ona da NO MİDE diyorlar!

Seda Sayan/Esra Erol/Zuhal Topal: Meslek diyeti

Bazı meslekler diyet yapmak için ideal oluyor. Özellikle ekranda evlilik programları sunanlar meslekleri sayesinde formda kalıyor. Haftanın 5 günü, saatlerce evlilikle ilgili konuları hararetli bir şekilde konuşmak, tartışmak, evlenmek niyetiyle televizyona çıkıp türlü antikalıklar yapanlarla uğraşmak kolay değil. İşleri bitince iştahları kalmıyor.

Saadettin Teksoy/Leyla Tekül/Rüstem Batum/Tarık Tarcan/Banu Alkan/Ali Kırca: Kayıplara karışma diyeti

En rahat diyet türü. Tek yapmanız gereken inzivaya çekilmek ve ortalıkta görünmemek. Eskiden sizi tanıyanlarla her türlü ilişkiyi kesmek. Kimsenin sizi bilmediği bir yere yerleşmek. Yeryüzünden yok olmuş havası yaratmak ve kendini tamamen unutturmak. Amerikan dizilerindeki tanık koruma programına girmiş gibi kayıplara karışmak. O zaman, kilo alsanız da verseniz de dünyada kimsenin haberi olmaz.

Haberin Devamı

Bir değil birden fazla sorun var

Ali Sunal’ın sunduğu ‘Bir Sorun Mu var?’ın ilk bölümü geçen hafta yayınlandı.

Televizyonun en farklı bilgi yarışması diye tanıtılan program ‘Kim Milyoner Olmak İster’ yarışmasının kötü bir kopyası izlenimini verdi.

Sıra dışı ve özgün dedikleri format tamamen yerli üretimmiş.

Belli oluyor.

Ekranda yarışma programı, sinemada korku filmi kesinlikle yapamıyoruz.

Zorlamaya gerek yok.

Olmayınca Mabud, neylesin Mahmud?

‘Bir Sorun Mu Var?’ diye soruyorsanız.

Bir değil birden fazla sorun var!

DİĞER YENİ YAZILAR