Brezilyalı manken fırtınası

Bu yaz Antalya’yı turistler değil, Brezilyalı mankenler ısıtacak...

Turizm sektöründe yaşanan ciddi kriz en çok Antalya’yı olumsuz etkiledi. Eskiden olduğu gibi yabancı turistler yaz aylarında Antalya’ya yeterli sayıda artık gelmiyor. Antalya’da turizmi tekrar canlandırmak için kollar sıvanmış vaziyette. Haziran ayının başlarında “Dosso Dossi Fashion Show” adında dünya çapında büyük ses getirmesi beklenen bir moda etkinliği yapılacak. Adriana Lima, Ana Beatriz Barros ve Isabeli Fontana gibi Brezilyalı mankenler podyumda boy gösterecek. Karşılığında Victoria Secret’in ünlü ve deneyimli üç meleğine 370 bin dolar ödenecek. Tanıtım sayesinde büyük umutlarla otellerde rezervasyonların artması beklenecek. Görünen o ki Antalya’da bu yaz başı turist yerine bir Brezilyalı manken fırtınası esecek!

Nerede Haluk ile Meltemli günler?

Pınar Altuğ, efsane Çocuklar Duymasın dizisindeki eski rol arkadaşı Tamer Karadağlı ile yeniden kamera karşısına geçeceğini müjdelemiş: “Tamer’le olduğum her projeye sorgusuz sualsiz varım” demiş. Bu kez formatın değişik olacağını ancak yine Haluk ve Meltem gibi bir ikili olacaklarını söylemiş. Pınar bunları içinden geldiği gibi söylemiş de eskiye dönmeleri çok zor. O dönem geçti, bitti. Çok iyi bir oyuncu olduğu halde Karadağlı’nın daha sonraki işleri tutmadı. Pınar ile Tamer tekrar bir araya geldiğinde ne olacağı tabi ki şimdiden bilinmez. Ama nerede o Taşfırın Haluk ile Meltemli günler?

Haberin Devamı

Allah katında evli olmak

Güzel oyuncu Arzu Yanardağ kendisinden yaşça büyük sevgilisiyle Nişantaşı’nda el ele yürüyormuş. Nişantaşı’ndaki ünlülerin görüntülenmekten ve muhabirlerin sorularından kurtulmaları mümkün değil. Bunların da hemen fotoğraflarını çekmişler ve evlilik ne zaman diye sormuşlar. Arzu’nun sevgilisi,“1 yıldır birlikteyiz. Ne gerek var ki evliliğe, biz zaten Allah katında evliyiz” diye cevap vermiş. Bu gizemli sözler çiftin imam nikahı kıymış olabileceği şeklinde yorumlanmış. Allah katında evli olduğunu kabullenmek manevi açıdan ulvi bir duygu olmalı. Sonsuza dek yaşanmalı. Yoksa bu işin bir de boşanma safhası var. Onu da bence evlendiğin katta değil yine mahkeme salonunda yapmakta yarar var!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR