Caveman’den Mağara Adam’a değişen bir şey yok

Survivor yarışmasında Gönüllüler Takımı’nda yarışan Anıl adada keşif yaparken gözüne kestirdiği mağaraya taşınmış. Yağmurdan korunmak için mağaranın içini düzenleyip orda yaşamaya başlamış. Palmiye ağaçlarının yapraklarından kendisine yumuşak bir yatak yapmış. Ateş yakmak için Hindistan cevizi, tahta, ahşap filan kullanıyormuş. Mağarasında kendi deyimiyle ‘’mutlu, mesut yaşarım’’ diye düşünüyormuş.Ne yazık ki ‘’mutlu ile mesut yaşam’’ arasındaki farkı belirtmemiş. Anıl daha önce deniz ve kara mağaralarında bir geçmişi olduğunu ve bu duruma alışık olduğunu söylemiş. Havadaki mağaralarda bir deneyimi olsa daha iyi olurdu. Çünkü havadakilerinde olsa olsa kuşlar veya uzaylılar vardır. Adadaki mağarasında ise akrep, yılan, tarantula, yarasalar varmış. Ama cesur yürekli Anıl hiçbirinden korkmuyormuş.

Acun, eleme konseyinde Anıl’ın mağarada yaşadığını öğrendiğinde çok şaşırmış. Gönüllüler Takımı’ndan Volkan’ın da lakabının ‘goril’ olduğunu hatırlatmış. ‘’Adada bir gorilimiz vardı, şimdi de nur topu gibi bir mağara adamımız oldu’’ demiş. 1981 yılında çekilmiş başrolünde Beatles’ın davulcusu Ringo Starr’ın oynadığı ‘Caveman’ yani Mağara Adam adlı bir film vardı. Milattan bir milyar yıl önce Taş Devri’nde yaşananlar, seyirciye komik bir dille anlatılırdı. Bu kez ‘Survivor’ adlı yarışmada ilgi çeksin diye düşünüp yarattığı ‘Mağara Adam’ masalını reyting sihirbazı sevgili Acun tatlı diliyle anlatıyor. Yani aradan 37 geçti ama hiçbir şey değişmedi!

Haberin Devamı

Hayat photoshop olsa

Yaptığımız her şeyde ölçüyü kaçırmakta dünyada üstümüze yok. İşi tadında bırakmayı kesinlikle bilmiyoruz. Severken, nefret ederken, överken, söverken, ödüllendirirken, ceza verirken ölçüyü aşmamamız imkansız. Photoshop teknolojisini bile abartıdan gülünç hale getirdik. 70 yaşındaki kadını taş çatlasa 30’luk yapıyoruz.

Şişmanı incecik, kısayı dev gibi gösteriyoruz. İnandırıcı ve doğal olması hiç önemli değil. Yeter ki kusursuz gözüksün.

Son örnek Fahriye Evcen. Güzel oyuncunun reklam tanıtımında çekilen fotoğraflarıyla basına dağıtılan photoshop’lu kareleri arasında dağlar kadar fark varmış. Photoshop sayesinde Fahriye’nin basenleri daralmış, beli incelmiş, bacakları da uzamış. 1.70’lik Fahriye gitmiş, 1.80’lik Çağla Şikel gelmiş. İpin ucu, photoshop’un ayarı kaçınca işte böyle oluyor. Hayat photoshop olsa ne kadar güzel olurdu dedirtiyor!

Haberin Devamı

Rol icabı öpüşmeyle biten aşk

Oyuncu Gökçe Bahadır ‘Aşk Uykusu’ filminde başrolleri paylaştığı Alican Yücesoy ile senaryo gereği öpüşmüş. İddiaya göre Gökçe’nin gerçek hayattaki sevgilisi bu sahneyi görünce kıskançlığından ilişkilerine son vermiş.

Rol icabı öpüşmeyle biten aşk zaten gerçek aşk değildir.

Olsa olsa ecel gelmiş cihana baş ağrısı bahanedir!

DİĞER YENİ YAZILAR