İşin ucunda duman olmak vardı

Kaan Tangöze, sevgilisi ve eski eşi arasında kalmaktan sıkıldı ikinci bir seçim yaptı...

Duman Gurubu’nun solisti Kaan Tangöze, sevgilisi Kıvılcım Ural ile eski eşi Seçkin Piriler’in bitmek, tükenmek bilmeyen gerginliği arasında sessizliğini koruyordu. Bir yanda biricik çocuğunun annesi Seçkin. Öte yanda uğruna yuvasını dağıttığı ve tutkulu bir aşk yaşadığı sevgilisi Kıvılcım. Her akıllı erkek gibi fırtına dinsin diye bekledi. Ancak iki kadın arasındaki hararetli kapışma bir türlü sona ermedi. Kaan baktı olacak gibi değil sonunda "Kıvılcım üzerine yapılan baskıdan duyduğum rahatsızlığı belirtmek isterim. Bütün sorumluluk bana ait" diye ortaya çıkıverdi. Başka çaresi kalmamıştı. Birlikte yaşadığı kadını korumak ve ona sahip çıkmak zorundaydı. Diğerinin gönlünü almak için zaten artık yapabileceği bir şey yoktu. Düşündü, taşındı kendi akıl sağlığı için tüm sorumluluğu üstüne aldı. Çünkü bu durum biraz daha uzasaydı işin ucunda duman olmak vardı!

Tilki tilki saat kaç?

17 yaşını kutlayan sempatik popçu Aleyna Tilki iddialı konuşmuş. "Seneye dünya starıyım" demiş. Garanti olsun diye dua ettiğini de söylemiş.O zaman mesele yok. 2018 yılında nur topu gibi bir dünya starımız olacak demektir. Aleyna genç yaşına ve deneyimsizliğine rağmen şöhret basamaklarını hızlı tırmandı.

Haberin Devamı

Haber fakiri magazin medyamıza bol miktarda malzeme verdi. Gece kulüplerinde sahne almasının yasaklanması, mesleğinin büyüğü Demet Akalın ile önce atışıp sonra barışması, sevgilisi aranjör Emrah Karaduman’ın ‘Aleyna Tilki’ye aşığım’ diyen bir hayranının saldırısına uğrayıp hastanelik olması, kendisini sürekli gündemde tuttu. Taze bir isim olduğu için artık ne yaparsa veya söylerse gazete sayfalarına çıkabiliyor. Güllük gülistanlık mini elbisesi ve elinde mumlu doğum günü pastasıyla manşet olabiliyor. Konserler vererek iyi de para kazanıyor. Durum böyle olunca yüksekten uçması normal. Ben de o yaşta rahmetli babamın arabasını kendisinden izinsiz, habersiz alıp kullandığımda dünyanın bir numaralı otomobil yarışçısı olacağımı sanırdım. 18 yaşına basıp ehliyetimi aldığım ilk gün aynı arabayla kaza yapınca hayallerim kabusa döndü. Çünkü babam kazadan sonra arabayı altımdan aldı ve uzun bir süre geri vermedi. Bakalım Aleyna düşlerini gerçekleştirebilecek mi? Yoksa bir dünya starı olması bir zamanlar okul öncesi oynadığı hayali bir oyun gibi mi kalacak? Tilki Tilki Saat Kaç?

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR