Baykuşa böyleyse kocaya nasıl?

Emre Aşık’ın uzun süredir hiç sesi soluğu çıkmıyordu. Derken emekli futbolcu eşinin baykuşu ile gündeme geldi. Emre’nin eşi Yağmur, Bolluca’daki evlerinin bahçesinde bulduğu kanadı kırık baykuşu veterinere götürmüş.

Meğer baykuş nesli tükenmekte olan ‘Kulaklı Orman Baykuşu’ cinsindenmiş. Veteriner baykuşu Orman Bakanlığı’na teslim etmek zorunda olduğunu söylemiş. Kıyamet kopmuş.

Yağmur, iddiaya göre baykuşu geri almak için veterinere tekme tokat saldırmış, akıl almaz tehditlerde bulunmuş.

Şiddete maruz kalan kadın görevli hastaneye gidip darp raporu almış. Yağmur bahçesinde bulduğu kanadı kırık baykuşa el koyan bir yetkiliye böyle bir tepki gösteriyorsa, neredeyse 5 yıldır evli olduğu aslan gibi kocasını elinden almak isteyen bir hemcinsine artık kim bilir neler yapar? Düşüncesi bile tüyler ürpertiyor!

Yaşam mimarı dediğin böyle olur

Ali Ağaoğlu, BBC’ye verdiği röportajda Ortaköy’deki köşküne konuk ettiği Kuveyt Kraliçesi köşkü satın almak istediğinde ona ‘S… git’ dediğini söylemiş. Kadın anlamamıştır. Yoksa bozulabilirdi. Ne de olsa kraliçe. Resmiyet ve nezakete alışmıştır. Bu şekilde hitap edilmeye değil. Şoke olmasın diye belki ‘Satılık değilmiş diyor efendim’ diye tercüme etmişlerdir.

Haberin Devamı

Ali Ağaoğlu inşa ettiği binaları, evleri satarak servetine servet katıyor. Ancak ‘cennetim’ dediği malikanesini satmaya yanaşmıyor. Ayrıca keyfini paylaşmamak için komşusu olsun da istemiyor. Yılda 3 milyon dolar ödeyen kiracılarını köşkünün hemen yanındaki binadan çıkartıyor. Bir yanda kendi adını verdiği ve şahsen reklamını yaptığı siteler ve onların içinde peynir ekmek gibi sattığı, siyam ikizleri misali birbirlerine yapışık, koca koca binalar, şekil şekil, boy boy, iç içe daireler.

Öte yanda içinde yaşamaktan mutlu olduğu, huzur bulduğu bir köşke öyle sıradan biri de değil koskoca bir kraliçe bile müşteri olarak çıktığında ‘S… git’ diye başından savabilmek. ‘Yaşam Mimarı’ dediğin böyle olur!

Tat damakta mı yoksa ikinci bir hata mı?

Arda Turan ile Aslıhan Doğan 6 aylık bir aradan sonra barışmış. “İlişkiyi ileriye taşıyamayacağımızı gördüğümüz noktada birlikteliğimize son verdik” gibi ulvi laflarla yollarını ayıran medyatik çiftin evlenmeyi planladığı iddia ediliyor. 6 ay içinde ne değişmiş olabilir? Arda ile Aslıhan’ın değişmedikleri kesin. Aile yapıları, sosyal hayatları, arkadaş gurupları, yaşadıkları yerler aynı.

Haberin Devamı

Bu gibi durumlarda ne olacağı peşinen hiç belli olmaz. Birbirimize doyamadık diye ilişkiyi tekrar başlatırsınız. Sonra ya güle oynaya mutlu sona kavuşursunuz. Ya da pişman olup kafanızı duvarlara vurursunuz.

Arda ile Aslıhan ikilisinin tadı damağında mı kaldı? Yoksa yaptıkları ikinci bir hata mı? Onlar da cevabını bilmiyordur.

Bunu zaman gösterecek!

DİĞER YENİ YAZILAR