Ekrandaki “İçerde” ile dışarıdaki içerde

Sosyetenin yakışıklı jönü Hakan Sabancı‘nın adı, Hadise’yle anılıyor...

Cemiyet hayatının popüler isimlerinden Arzu Sabancı’nın büyük oğlu Hacı, manken Özge Ulusoy ile uzun süredir birlikte. Sessiz, sedasız, gözlerden uzak seviyeli bir ilişkileri var. Böyle olunca meydan Hacı’nın kardeşi Hakan’a kalmış oluyor. Sabancılar’ın ortanca veliahtı da boş durmuyor, gençliğinin tadını çıkarıyor. 25 yaşındaki Hakan’ın adı kendisinden 6 yaş büyük ünlü popçu Hadise ile anılıyor. 3 aydan beri gece kulüplerinde ve ortak dostlarının ev partilerinde buluştukları ve beraber görüntülenmemek için gittikleri mekanlardan ayrı çıktıkları iddia ediliyor.

Sabancı ailesinin veliahtlarından biri ile Eurovision’a katılarak üne kavuşan ve Türkiye’ye taşınan Belçika asıllı bir şarkıcının ortak dostlarının olması ilginç.

Ama işin daha da ilginç olan yanı Hakan ile Hadise’nin aşklarını kapalı kapılar ardında yaşamaları.

Sokakta birlikte yakalanmamak için çaba harcamaları. Ekranda İçerde diye popüler bir dizi var. Bu da gerçek hayattaki olmalı. Başrollerde Hakan ile Hadise. “Dışardaki İçerde”

Haberin Devamı

Sevgili Hürrem Habibi Meltem

Muhteşem Yüzyıl’da Hürrem Sultan rolüyle Ortadoğu ülkelerinde büyük hayran kitlesine sahip olan Meryem Uzerli kendi adını verdiği kozmetik markasının tanıtımı için Suudi Arabistan’a Cidde’ye gitmiş.

Meryem duyarlı ve düşünceli bir kadın. Arap hayranları için kapanmış. Arapça öğrenmeye de karar vermiş. Meryem’in Hürrem Sultan sonrası kendisi için özel yazılmış dizisi Gecenin Kraliçesi tutmamıştı. Son zamanlarda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde konuk oyuncu olarak Suzi karakterini canlandırmaya başladı. Televizyon işi nankördür. Bugün varsın yarın yoksun. Şöhreti yakalamışken değerlendireceksin. Popülariteni kullanıp yan işlere yöneleceksin. Hedef kitleni belirleyip onları memnun edeceksin. İşte onun için 34 yaşındaki güzel oyuncu önce kapandı sonra Arapça öğrenmeye karar verdi. Buna da ne denir biliyor musunuz?

Sevgili Hürrem oldu Habibi Meltem!

DİĞER YENİ YAZILAR