Video öpüşme uygulaması

Açı mağdurlarının görüntülerini uzman ve bilirkişiler incelesin...

Video öpüşme uygulaması

Cemiyet hayatının tanınmış isimlerinden Tuba Peksayar müzisyen Ozan Doğulu ile bir gece kulübünde samimi görüntüler vermişti. Olaydan sonra ikisi de aralarında arkadaşlıktan öte bir ilişki olmadığını iddia etmişti. Konu kapandı sanıyorduk. Meğer devamı varmış. Tuba Hanım, Nişantaşı’nda avukatının ofisinde muhabirleri toplamış "Ozan’ın kulağına eğilip bir şey söylüyordum ama açı nedeniyle yanlış anlaşıldı. O geceye ait 4 farklı açıdan çekilen kamera görüntüsü var. Hiçbirinde öpüşme yok. Herkes inceleyebilir" şeklinde bir açıklama yapmış. "Ozan ile 20 yıllık arkadaşız. Tövbe yarabbi sapıklığa girer ya" diye öpüştüklerine dair çıkan dedikodulara isyan etmiş. Arkadaş ile öpüşmek ve sevgili olmak ne zamandan beri sapıklık olarak nitelendiriliyor bilemiyorum.

Ama bundan böyle bu tür olaylarda görüntü kayıtlarının uzman ve bilirkişiler tarafından incelenmesini öneriyorum. Tıpkı önümüzdeki yıl futbol maçlarında tartışmalı pozisyonlarda kullanılması düşünülen video hakem uygulaması gibi. Yanaktan mıydı dudaktan mıydı?

Haberin Devamı

Artık hiç zor değil kanıtlanması.

Paragöz değil, Algöz

Video öpüşme uygulaması

Zafer Algöz, Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu değerli bir sanatçı. 55 yaşındaki başarılı oyuncu, İstanbul Devlet Tiyatroları’nda Macbeth, Hamlet, gibi güçlü eserler başta olmak üzere birçok televizyon dizisi ve sinema filminde rol aldı. AROG, Yahşi Batı, Ali Baba ve 7 Cüceler yapımlarıyla Cem Yılmaz’ın olmazsa olmazları arasına ismini yazdırdı. Zafer Bey, Şahan Gökbakar’ın yarattığı Recep İvedik gibi bir karakterin Türkiye’de olduğuna inanmadığını söylemiş. "Ne kadar gişe yaparsa yapsın bu filmlerde rol almam" demiş. Şahan ile herhangi bir sorunu olmadığını, şartlar uyarsa İvedik dizisi haricindeki projelerde onunla birlikte çalışabileceğini sözlerine ilave etmiş. Ancak Şahan’ın Recep İvedik furyası dışındaki filmleri tutulmuyor. Gişede iş yapıyorsa Recep İvedik’in hatırına yapıyor. Çünkü izleyici onu Recep İvedik olarak sevdi, kabullendi. ‘Celal ile Ceren’in Celal’i veya ‘Osman Pazarlama’nın Osman’ı olarak değil. Zafer Bey, hasılat rekorları kıran Recep İvedik filmlerinde olmam diyorsa. Paragöz değil sanat hayatında kaliteye değer veren Algöz olduğu içindir!

Haberin Devamı
DİĞER YENİ YAZILAR