Boşu boşuna dört buçuk saatlik inatlaşma

Kadınların inadı kötüdür. Bir tuttu mu kolay kolay bırakmazlar. Hele karşılarında sevdikleri erkeği kaptırdıkları hemcinsleri varsa. Seçkin Piriler, 6 senelik eşi Duman Gurubu’nun solisti Kaan Tangöze olan evliliğini Kıvılcım Ural yüzünden 1 yıl önce bitirmek zorunda kalmıştı. Seçkin’e “Bu dünyada kiminle karşılaşmak istemezsin?’’ diye sorsalar. Büyük bir olasılıkla ‘’Kıvılcım Ural’’ derdi. Aynı soruyu Kıvılcım’a sorsalar, o da herhalde ‘’Seçkin Piriler’’ cevabını verirdi. Ama dünya küçük.

Cihangir semti deseniz daha da küçük. Kaderin cilvesi Seçkin ile Kıvılcım, geçen akşam Cihangir’de bir kafede pişti olmuş. Karşılıklı masalarda oturan ikili gece boyunca birbirlerine sert bakışlar atmış. ‘’Önce o gitsin’’ inatlaşması yüzünden bu eziyet 4,5 saat kadar devam etmiş. Sonunda Seçkin kocasını elinden alan kadını daha fazla görmeye tahammül edemeyip, mekandan ayrılmış. Kapıda kendisini bekleyen muhabirler Kıvılcım ile karşılaşmalarına tepkisini sorunca ‘’Ben kimseyi görmedim’’ demiş. Daha sonra Kıvılcım’a da yuva yıkan kadın iddialarıyla ilgili düşüncelerini sormuşlar. ‘’Bir yuva tek başına yıkılmıyor. Kimsenin yuvasını yıkmadım’’ yanıtını almışlar.

Haberin Devamı

Sizin anlayacağınız biri diğerini görmediğini söylüyor. Öteki yuva yıkanın kendisinin olmadığını iddia ediyor. Bu da aralarındaki 4,5 saatlik inatlaşmanın boşuna olduğunu gösteriyor!

Fan fan’ın niyetini bilir

Popçu Emre Kaya hayranlarının kendisine gösterdiği ilgiden çok etkilenmiş. Bir fan’ına aşık olmak istediğini söylemiş. ‘’O kadar saf ve temiz duyguları var ki. Ne güzel olur biri ile evlensem’’ demiş. Emre ya fanlarına bir umut vermek istiyor ya da hayal aleminde yaşıyor. Çünkü kadınlar hayranı oldukları sanatçının nikahlı eşi olduklarında onu deli gibi kıskanmaya başlıyor. Diğer hayranlarına değil anlayış göstermek tahammül bile edemiyor. İnanmıyorsanız Tarkan’a sorun.

Megastar bir hayranıyla hayatını birleştirdi. Geçenlerde New York’a konser vermeye gittiğinde, yatakta çekilmiş baygın bakışlı bir selfie’sini paylaştı. Omzundan yukarısı ve başının arkasına attığı bir kolu çıplaktı. Fanlarından gelen mesajları gören eşi kıskançlık krizine girdi. Fan olunca ayrı, eşin olunca ayrı. Çünkü fanlıktan gelen kadın, öteki fanların niyetinin ne olduğunu çok iyi biliyor!

Haberin Devamı

Haydi Söyle ‘O Ses Türkiye’

‘O Ses Türkiye’ yarışmasının İsrail’deki versiyonunu Türk asıllı İsrail vatandaşı Sapir Saban, ‘Haydi Söyle’ şarkısıyla kazanmış.

Türkçe seslendirdiği İbrahim Tatlıses’e ait bir parçayla birinciliği kapan 22 yaşındaki şarkıcı ‘’Şampiyonluk beklentim sıfırdı’’ itirafında bulunmuş. Şimdi itiraf sırası bizde.

İsrail asıllı bir Türk vatandaşı, İbranice bir parça ile bizdeki yarışmayı kazanabilir miydi?

Haydi Söyle. O Ses Türkiye!

DİĞER YENİ YAZILAR