İhanetin belgesi bu mudur?

Ozan’ın yaptığı anlık sarhoşluk mudur? Yoksa ihanetin belgesi dedikleri bu mudur?

Ozan Doğulu önceki akşam Arnavutköy’de bir barda organizatör Tuba Peksayar ile sarmaş dolaş öpüşürken yakalanmış. Ünlü müzisyen fotoğrafının çekildiğini fark edince hemen uzaklaşmış. Sabahın ilk ışıklarında mekandan ayrı ayrı çıkmışlar.

İhanetin belgesi bu mudur

Alkollü olduğu gözlenen Ozan olayla ilgili konuşmak istememiş. Tuba Hanım öpüşmeyle ilgili sorulara nazikçe ‘’Ozan arkadaşım be!’’ diye cevap vermiş. Ozan Doğulu, Bursa’daki bir Sezen Aksu konserinde tanıştığı Ece Yosmaoğlu ile 10 yıldır evli. Zarif ve güzel eşinden 3 kız çocuk sahibi. Cep telefonu kameralarıyla fotoğraflarını çekerek ünlüleri zor durumda bırakmak için herkesin birbiriyle yarıştığı bir dönemde Ozan’ın yaptığı bir anlık sarhoşluk mudur? Yoksa ihanetin belgesi dedikleri bu mudur?

Olgun, tutsak ve uysal

Serdar Ortaç, İrlandalı eşi Chloe Loughnan ile ilgili haberlerle gündeme gelmeye devam ediyor. 47 yaşındaki ünlü popçu, 24 yaşındaki güzel manken ile evleneli tek başına haber olamadı. Chloe, kendisini kötü alışkanlıklarından vazgeçirdi, dansçılarından kıskandı, bebek yapmak için erken dedi, Miami’ye yerleşmeye karar verdi türünde çıkan haberlerle idare ediyor. Şimdi de yine Chloe, Amerika’da bir katolog çekimi için objektif karşısına geçmiş. Seksi pozunu Instagram’da paylaşırken altına ‘’Genç, özgür ve vahşi’’ diye yazmış. Hemen kocası Serdar ile birlikte olan resmiyle bu sözlerinden bir başlık çıkarmışlar. Bunu görünce aklıma manşetlik bir başlık daha geldi. Chloe kendisini genç, özgür ve vahşi olarak görüyorsa, Serdar da artık olgun, her evli erkek gibi tutsak ve uysal.

Haberin Devamı

Yani biri ‘Genç, Özgür, Vahşi’

Diğeri ‘Olgun, Tutsak, Uysal’

DİĞER YENİ YAZILAR