Parayı veren düdüğü çalar

Asena Atalay, bir yıl önce boşandığı eşi Caner Erkin’den oğlu için dudak uçuklatan bir tazminat talebinde bulunmuştu. 6 yaşındaki Çınar’ın gıda, barınma, bakıcı, ulaşım, eğitim, sağlık ve tatil masraflarından müzik öğretmenine kadar toplam 451 bin 151 TL’ik detaylı bir gider faturası çıkartmıştı. Beşiktaşlı futbolcu neye uğradığını şaşırmış, karşı atağa geçip velayet davası açmıştı.

Asena şimdi de evinde olup bitenleri Caner’e anlattığından şüphelendiği için Çınar’ın dadısını kovmuş. Dadının kabahati yok. Asena’nın yanında hangi pozisyonda olursa olsun, kim çalışsa zan altında kalır. Çünkü hepsi ücretlerini ödeyenin evin hanımının eski eşi olduğunu biliyor. Asena’nın kendisi bunu ulu orta haykırdı.

Paralarını alabilmek için icra takibi yaptırdığını sağır sultan bile duydu. Hem parayı Caner’den alacaklar hem Asena’ya sadık kalacaklar. Nerede var öyle bir dünya? Disney dünyası mı burası?

Asena ile Caner gibi sansasyonel birliktelikleriyle ünlü olan bir çiftten bahsediyoruz. Çizgi film karakterleri Mickey ile Minnie Mouse veya Daisy ile Donald Duck’tan değil! Asena’ya bu gidişle eleman dayanmayacak demektir.

Haberin Devamı

Parayı veren düdüğü çalar!

Vay vay vay, vah vah vah

Ekran yıldızlarından İvana Sert zor günler geçiriyor. ‘İşte Benim Stilim’in reytingleri yerlerde sürünüyor. Jüridaşı Nur Yerlitaş ile tartıştığı için yarışmadan kovulduğu söyleniyor. Geçtiğimiz hafta sonu 2 yıllık sevgilisiyle bir tatsızlık yaşadığı iddia ediliyor. İvana ile sevgisi, Etiler’deki popüler bir mekanda herkesin içinde yüksek sesle kavga etmeye başlamış. Bağrış, çağrış devam edince İvana ağlayarak tuvalete kaçmış. İçerde 15 dakika kalmış.

Gece kulüplerindeki kadınlar tuvaletlerinin önünde neden hep kuyruk olduğunu şimdi anladınız mı? İçerisi sadece tabii ihtiyaçlarını gidermek için orada olan değil, sorunlu kadınlarla da dolu. Keyfi kaçan İvana, tuvaletten çıktıktan sonra eve gitmek istemiş. Kapıdaki muhabirlerin objektiflerine zoraki gülümsemiş. Morali düzelsin diye de çiçekçiden kendine kırmızı bir gül almış. Bu arada sevgilisi gergin ve sinirli haliyle dikkat çekmiş.

Haberin Devamı

İddialar doğruysa, adam hem suçlu hem güçlü. Hem koskoca televizyon yıldızını tuvaletlerde ağlatıyor. Hem gönlünü almak için bir tanecik gül almayı düşünemiyor. Koruması gibi yanında durup surat asıyor. Vay vay vay.

Vah vah vah!

Candır can Sibel Can

Sibel Can, başarılı, akıllı ve dünya tatlısı bir kadın. Aynı zamanda çok iyi bir anne. Oğluyla kızının gözünün içine bakıyor. Bir dediklerini iki etmiyor.

Güzel yüzünden iyilik akıyor. Kimseyi incitmek istemiyor. Kimseyle polemiğe girmiyor. Tartışmayı sevmiyor.

Hayranlarına karşı sorumluluğu olduğuna inanıyor. Bu duruşunu yıllardır hiç bozmadan devam ettiriyor. İşte onun için candır can, Sibel Can!

DİĞER YENİ YAZILAR