Beğenmeyen küçük kızını vermesin

İki yıldır birlikte olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen ikilisinin ilişkisi mutlu sona doğru gidiyor. ‘Malkoçoğlu’ Burak meslektaşı sevgilisini ailesinden istemiş. Fahriye’nin ailesinin yaşadığı Almanya’nın Solingen şehrinde gerçekleşen kız isteme töreni için ünlü oyuncular rol aldıkları ‘Ölene Kadar’ ve ‘Kara Sevda’ dizilerinden izin almış.

Çift nişan yüzüklerini takmış. Bu arada Fahriye’ye çeyrek altın takıldığı dikkatleri çekmiş. Ne yapsınlar? Bunlar zor zamanlar. İleriyi düşünüyor olmalılar. Yarım ve tam olanını düğüne saklamışlardır. Beşi bir yerde takan olursa öpüp başlarına koysunlar. Damat adayı efsane ‘Muhteşem Yüzyıl’ın yakışıklısı Malkoçoğlu’su olabilir.

Gelin bir zamanların fenomen dizisi ‘Yaprak Dökümü’nün Necla’sı olabillir.

İkisi dizilerden, reklamlardan, hesabını bilmedikleri kadar çok para kazanıyor olabilir. Ama Solingen’de altınlar çeyrek. Beğenmeyen küçük kızını vermesin!

Yılın her günü kadınlar günü

Ebru Gündeş, Günay Restoran’da 8 Mart Dünya Kadınlar Günü özel galasında hayranlarıyla buluşmuş. Üç saat kaldığı sahnede ‘’Sadece bugün değil, her gün kadınların günü. Her yeni günde kıymeti daha çok artan bizleriz, unutmayalım’’ demiş. Bence de yılın her günü kadınlar günü. Ama gönül ister ki kadınlar da arada bir erkeklerini hatırlasın. Aklıma gelmişken laf olsun diye sormak istiyorum. Reza Zarrab’dan haber var mı?

Haberin Devamı

Erkek affedilirse yeniden aldatır

Gökçe Bahadır, Alican Yücesoy ile başrollerini paylaştığı ve yakında gösterime girecek ‘Aşk Uykusu’ adlı filminde ihanete uğrayan bir kadını canlandırıyormuş. 35 yaşındaki oyuncuya böyle bir durumu gerçek hayatta yaşasa ne yapar diye sormuşlar. “İhanet duruma göre affedilebilir” diye şaşırtıcı bir cevap vermiş. Hata! Böyle düşünsen bile kesinlikle söylemeyeceksin. Bilakis aklına ne kadar tehdit geliyorsa hepsini savuracaksın. Aldatan adamı doğduğuna pişman edeceğine inandıracaksın.

Çünkü erkekler ancak bundan anlar.

Affedileceğine dair en ufak bir umut ışığı gördüğünde çapkınlığını yapar.

DİĞER YENİ YAZILAR