Şişman olmak kabahat zayıf olmak suç

Derin Mermerci zayıflığını eleştirenlere ateş püskürmüş. Herhangi bir hastalığının olmadığını, sağlıklı beslendiğini söylemiş. “Etrafına gönül gözüyle bakan biri olarak, insanoğlunun bu kadar haset, kıskanç ve iftiracı olabildiğini unutmuşum” şeklinde bir serzenişte bulunmuş. Zayıflığını genetik yapısına ve fazla koşuşturmasına bağlamış.

Şişman olmak kabahat zayıf olmak suç

‘’İkiz çocuk annesi olmak kolay değil ikiye bölünüyorsunuz’’ demiş. Boşuna dil dökmüş. Hiç zahmet etmeyecekti.

Etrafına gönül gözüyle baktığını iddia eden biri olarak gülüp geçecekti. Bu açıklaması hiçbir şeyi değiştirmeyecek. Onu çekemeyenler kendi kafalarına göre bir şeyler uydurmaya yine devam edecek. Bu konu miladını doldurunca damarına basmak için başka bir şey uyduracaklar. Hasetliğin, kıskançlığın, iftiracılığın sonu mu var?

Ayrıca Derin’i kıskanmayacaklar da kimi kıskanacaklar? Kadın evli, çocuklu, mutlu, güzel ve varlıklı.

Sosyetenin en popüler ünlülerinden biri. Hangi kadın onun yerinde olmak istemez ki? En doğrusu olumsuz kişilerden uzak durmak ve onların laflarına aldırış etmemek. Çünkü ne yaparsan yap, nasıl olursan ol, bazı insanlara kesinlikle yaranamıyorsun. Şişman olmak kabahat, zayıf olmak suç!

Haberin Devamı

HEY GİDİ AFACAN

Sinan Akçıl Rumen şarkıcı Otilla ile 2.5 aydır flört ediyormuş. Bundan önce de kendisinin rol modeli Justin Bieber’ın eski manken sevgililerinden biriyle birlikteydi. Ancak reklam kokan aşkları kızcağızın adını hafızamıza yerleştiremeden bitiverdi. Sinan ilişkileriyle gündeme gelmek için tüm yaratıcılığını kullanıyor. Ebru Şallı ile olan medyatik aşkı sona erdi diye ortadan kaybolmak istemiyor. Fırsat buldukça ilginç açıklamalar yapmaya devam ediyor.

Şişman olmak kabahat zayıf olmak suç

Örneğin bebek yüzlü popçunun meğer bir ilişkide olmazsa olmazları varmış. Playstation oynarken telefonunu açmaz, oyun saatlerine kimseyi karıştırmazmış. “Uyumadan önce beynimi boşaltmak için tartışma programı dinlerim. TV sabaha kadar açık kalır’’ demiş. 35 yaşındaki bir erkek Playstation oynamayı sevgilisiyle birlikte olmaya tercih ediyorsa, beynini boşaltmak için de ekran karşısında sabaha kadar tartışma programları izliyorsa, ona sevgili, ona ilişki mi dayanır?

Haberin Devamı

Popçu Sinan’ın Çaykara’lı adaşının İleri Düz Horon şarkısı gibi. Hey Gidi Afacan!

KİM TUTAR SENİ ÇILGIN BEDİŞ?

Şişman olmak kabahat zayıf olmak suç

Yonca Evcimik müzik sektöründeki 40’ıncı yılını bir partiyle kutlamış. 53 yaşındaki dünya tatlısı sanatçı ‘’Kendimi hala ilk günkü gibi heyecanlı ve enerjik hissediyorum’’ demiş.

Alkışlar ve ıslıklar içinde davetlilerin eller üzerinde taşıdıkları sahnede bandıra bandıra bir direk dansı yapmış. Drag Queen denilen kadın kılığındaki erkek dansçılar kendisine eşlik etmiş.

Yonca’ya 40 kere maşallah! Onun gibi etrafına pozitif enerji saçanlar asla yaşlanmaz.

Kim tutar seni Çılgın Bediş?

DİĞER YENİ YAZILAR