Kurt tilkinin tuzağına düşmüş

Son dönemin popüler isimlerinden Aleyna Tilki, Demet Akalın’la polemiğe girdi ama sonunda ona şarkı hediye etmek zorunda kaldı...

Aleyna Tilki genç yaşına rağmen pop müzik dünyasında hızla yükseliyor. Bunu da planlı, programlı ve son derece akıllıca yapıyor. Sadece güzel şarkı söylemekle zirveye ulaşmayacağını biliyor. Hem sosyal medyayı iyi kullanıyor.

“Ben Aleyna Tilki Olursam” isimli bir video yarışması başlatıyor. “İçindeki Aleyna Tilki’yi dışarı çıkar” diye sloganlar atıyor. Hem de magazin basınına bol miktarda malzeme veriyor.

Aleyna, ustaları Demet Akalın ile Hande Yener’in yıllardır bitmek bilmeyen ve gündeme gelmek istediklerinde alevlenen didişmelerini kendisine örnek aldı. Demet daha kolay sinirlenir ve mutlaka karşılık verir diye ona bir olta attı.

Laf altında kalmayı asla kabullenemeyen Demet de Aleyna’nın istediği gibi onunla gereksiz ve anlamsız medyatik bir polemiğe girdi. Sonra saygısız genç kız imajı oluşmasın diye Aleyna, Demet’e bir şarkı hediye edip olayı fazla uzatmadan aralarını düzeltti.

Haberin Devamı

Barış çubuğu yaktıklarını da magazin muhabirlerine duyurmayı ihmal etmedi. Akabinde Demet Abla’sıyla birlikte son çıkan Recep İvedik filmini izlemeye gitti. Bir yanda saf, toy ve daha yolun başındaymış gibi duran 17’lik Aleyna Tilki. Öte yanda olgun, tecrübeli, evli, mutlu ve çocuklu 45’lik Demet Akalın Kurt. Buna ne derler biliyor musunuz? Kurt tilkinin tuzağına düşmüş!

Kezban değil ki bu Tarkan ya Tarkan

Tarkan ABD turnesinin ilk ayağı New York’da ilk konserinden önce Instagram hesabından yatağa uzanmış halde çektiği omuz üstü bir selfie’sini paylaşmış.

“Konser heyecanı sardı. Uyku da kaçtı. Yine de uyumaya çalışmalıyım ve enerji depolamalıyım yarın için. İyi geceler” diye de bir not yazmış.

Çok sempatik, çok tatlı ama uyumama nedeni heyecan olamaz.

Tarkan yıllardır dünyanın dört bir yanında konser vermiş bir sanatçı. Yılın yarısını çeşitli yerlerde ekstralarda sahneye çıkarak geçiriyor. Wesley Sneijder maçlara çıkarken ne kadar heyecanlanıyorsa Tarkan da konser öncesi ancak o kadar heyecan duyuyordur. Amerika’da daha önce defalarca bulunmuş, yaşamış biri olarak orda olmayı bence hiç yadırgamamıştır. Tarkan o kadar profesyonel ki onun için konser vermek artık çocuk oyuncağı sayılır. Uyku tutmamasının nedeni olsa olsa aradaki 8 saat farka alışamamış olmasındandır. Kezban Paris’te gibi bir durum olsa anlarım. Ama bu yılların deneyimlisi Tarkan ya Tarkan!

Haberin Devamı

Bizi de yanında götür Nurgül

Nurgül Yeşilçay sosyal medyada yeni bir aşka başladığının mesajlarını veriyormuş. Sorulara “Yakında görürsünüz” demekle yetiniyormuş. Geçenlerde Bebek’te bir kafe çıkışında kendisiyle röportaj yapmaya çalışmışlar. Güzel gözlü cazibeli yıldız “Yeni heyecanlara gidiyorum” diyerek uzaklaşmış. Nereden söz ettiğini inanın hayal bile edemiyorum. Ama “Ne olur bizi de yanında götür Nurgül” diyorum!

DİĞER YENİ YAZILAR